Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Agostino

    addikt

    üdv

    oké, akkor még egyszer, mert ezek szerint nem jött át: "lemaradtam processzorok és egyebek terén" azaz nem vagyok naprakész azt illetően, mi milyen és mennyit ér. pont azért írtam, hogy kaphassak alternatívákat, tanácsokat.

    nihill: see above. gyorsan összenéztem pár dolgot, amit jónak ítéltem meg, a saját konfigomat alapul véve. jó, hogy három alma, nem fér be kettő helyére, ez nem téma, de ugorjunk ha kitárgyaltuk a dolgot.

    "dGPU nem kell ilyen célokra... Főleg nem egy ilyen semmire sem jó darab... Inkább tegyetek hozzá egy kicsit és vegyetek egy 60 gigás OCZ Agility 3 SSD-t 16-17 ezerért..."

    öhm, oké de ssd-re nincsen szükségünk, kicsit pedig nem tudunk hozzátenni, mert ennyi van becélozva

    "de ha sok lesz az AutoCAD, akkor inkább egy 8 gigás (2x4) kit-et, 11,5-ért már vihető a fent említett márkákból"

    hát annyira nagyon sok cad nem lesz, de dolgoznia kell vele tesómnak. egyszerűbb alkatrészeket meg efféléket szokott mókolni vele egyetemhez

    nem tudom kinek mennyi ideje van összerakni egy 50k körüli megoldást erre a négy alkatrészre, de ha adtok pár támpontot, nekem úgy is jó. memória tiszta sor, oda akkor kerül egy 4gb-os modul egyben, vagy 2x4 ha úgy jön ki. ahogy nézem az 1333-as kingmaxok olyan 6500 körül vannak / 4gb

                              hey friend listen, i know the world is scary right now but its gonna get way worse

Új hozzászólás Aktív témák