Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kiraly.andra

    aktív tag

    válasz palfitom #127770 üzenetére

    A "szerintem beérem azzal, amit a munkához szükséges GPU mozgatni képes" azt akarta jelenteni, hogy vélhetően elég lesz nekem az a VGA, ami a munka miatt kerül az új gépbe. Hogy a jelenlegi gépben milyen kártya van, azt csak annak érzékeltetésére adtam meg, hogy milyen régi konfigurációról van szó.

    Az Adobe egyes termékeinél ismertetik az ajánlott VGA-kat, és bár a Photoshop-nál ott szerepel az Intel HD néhány típusa, a Premiere-nél már nem. Valamint keresgélés közben eljutottam Lenovo V520S SFF gépekhez, amelyekben Intel HD 630 vagy nVIDIA GeForce GT 730 2GB van. Ez utóbbi egy 20 000 forint körüli kártya, de jóhiszeműen azt feltételezem, hogy van valami előnye a HD 630 IGP-hez képest. Vagy ez nem így van? Ha mégis, akkor arról van szó, hogy az általad ajánlott UHD 630 már többet tud, mint a GT730?

    Én semmiképp sem erőltetem a dedikált VGA-t (sőt), csak kíváncsi vagyok. És mivel kicsit azért érdekel a játék is, valamennyit szívesen áldoznék erre. De ha azt mondod, hogy a fent említett GT730 semmivel sem jobb, mint az UHD630, akkor örömmel lépek tovább a vásárlás útjára.

    A processzor hűtése kapcsán kevésbé érdekel a zaj, mint a hűtés hatékonysága. A jelenlegi gépemben nemrég tönkrement a Cooler Master Hyper TX 2 CPU hűtő, ezért felraktam a meglévő gyárit. Azóta 15 fokkal melegebb a processzor hőmérséklete (35 vs. 50 fok).

    Az asztalomon gyakran kell a hely másra, ezért van a jelenlegi géphez, és kell a jövőbeni géphez is vezeték nélküli periféria.

    [ Szerkesztve ]

    :a:

Új hozzászólás Aktív témák