Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • quailstorm

    nagyúr

    Hello! Nem vagyok túlzottan képben konfigok és árak terén, úgyhogy kérném segítségetek.

    1. Játék, azon belül mobil játék ami vagy univerzális windows vagy android emulátor. Felvétellel youtube-bal együtt, rendes nézettségem van (1600sub 1mill összemgtekintés), tehát félkomolyan kell venni. Jelenlegi konfigom az adatlapomon, a Win10 és az OBS végleg határon van, de azért a videók jellemzően framedrop-mentesek.
    Emiatt Sony Vegas CUDA-val. Valamint egyetemre járok, így a fejlesztés is szóba jön, Angular2 vagy Univerzális Windows a Visual Studio 2015-tel lehetne picit gyorsabb is.

    2. Low Profile GTX750 Ti OC 2GB. Adatlapos gép marad ahogy van.

    3. Kvázi a kártyához keresem a gépet, mert nem nyernék eleget ha beletenném a C2Q-ba. Szóval minden kell.

    4. ~50k HUF.

    5. 1600x1200 valamint 1280x1024 vagy ha kifekszik mint most akkor 1024x768. Szóval dual.

    SSD nem kell.

    Ezek alapján jutottam el oda, hogy érdemi és pokoli olcsó előrelépés lenne egy Sandy-i5 brand gép: vagyis ez. Max nagyobb vinyó lenne benne, Win10 és kész, a másikat nem bontom le, nem építem át, túl sok meló, nálam fog elporladni. Igen 7 OS van a mostani gépemen és mind működik. XP-n és W7-en lévő Nokiás cuccok pótolhatatlanok és újratelepíthetetlenek, meg amúgy se akarok vele még egyszer szopni, értelmes pénzt meg nem kapnék a gép beléért amúgy se. Nyilván lehetne szórakozni, hogy átteszem gagyibb ház és táp mellé alaplapi VGA-val és 1 vinyóval, akkor felszabadul a Deepcool Kendomen és az FSP.

    Ennek fényében, 1-2 évre tervezve egy gyorsan lecserélhető, eldobható konfigként mennyire jó ötlet a fentebb linkelt brand PC és a GTX750Ti? Úgy számoltam hogy drasztikus teljesítménynövekedést jelentene.

    Nem önigazolás lenne, csak rámentem az árra, mint egyetlen szempontra, meg levadásztam egy újszerű, garanciális GTX750Ti-t olcsóért, ami ráadásul low profile is. Szóval kinyílt az út a vékony gagyitápos brand PC előtt.

Új hozzászólás Aktív témák