- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Apple iPhone 11 - népalma
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
-
Mobilarena
Ha lesz egyszer időnk írunk egy téma összefoglalót addig is itt van 2 link...
Új hozzászólás Aktív témák
-
ad4m1337
aktív tag
válasz Rommel6600 #9652 üzenetére
Nekünk Telekom Flip van, úgy látom, hogy ez még sajnos infras...
Ezt a tv szekrényt árulja még az IKEA? A honalpon nem találom ezt a nyitott polcos verziót.
-
Rommel6600
őstag
válasz ad4m1337 #9653 üzenetére
Ez Besta, azért írtam, hogy szintén zenész...
Én tavaly vettem, de, hogy most mi van nem tudom, menj fel az oldalukra és nézd meg, hogy mit tudsz összelegózni a tervezőben. Ne a kész design-ok között keress, abból alapból nem sok van, meg a vásárláshoz úgyis szükséged lesz darabjegyzékre ☝️ -
ad4m1337
aktív tag
válasz Rommel6600 #9654 üzenetére
Úgy értettem én is, hogy Besta -n belül nem találtam ezt a tipust, tervezoben se volt sajnos... akkor sanszos, hogy kifutott... kar, pedig meg sok cucc infran mukszik.
-
lowzor
veterán
A Hako Pro-ról mi a véleményetek?
-
Beni2360
félisten
-
Beni2360
félisten
A wifi egy hazard játék. Bar mikor szakadhat, stb én arra nem építenék videó rendszert. De inkább az amlogic topik ebben a mérvadó.
[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Beni2360
félisten
Ezt az első posztban kellett volna írni. De Androidon nem teljes a videó frekvencia váltás és ezért használunk CE rendszert mellette.
[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
ludla
őstag
Sziasztok! Megérkezett a Strong Leap-S3, kis tapasztalatot osztanék meg androidos boxal kapcsolatban, tökéletesen működik a Skyshowtime app, ez van előfizetve a többit nem tudtam próbálni.
Nagyon jól összerakott kis készülék, van súlya is nem csak műanyag a bluetooth távirányító is nagyon jó tetszik, a Google TV (Android 11) rendszer amúgy mint a faék könnyű benne eligazodni.
Azért van különbség a az olcsó Kínai boxokkal összehasonlítva, ezen valahogy látni is meg érezni a jó működést.[ Szerkesztve ]
https://www.facebook.com/groups/blackPantherOS/
-
Exelsior24
aktív tag
Pontosan ezért kedvelem én is ezeket a hivatalos AndroidTV-s boxokat, faék egyszerű és működik ahogy kell, pedig előtte volt 2 másik kínai sima Android-os box-om is, de rá kellett ébrednem, hogy az nem nekem való.
Én még mindig a kis 4-5 éves Xiaomi Mi Box S-emet nyúzom, de nálam működik az is szuperül, nincs rá különösebben semmi panaszom.
Köszi az infókat a box-ról, örülök, hogy tetszik és, hogy jól működik, használd egészséggel. Mivel csak mostanában jelent meg és alig kapni még valahol, így nem sok infót, tesztet találni róla még egyelőre.[ Szerkesztve ]
Steam / PlayStation: Exelsior24 / Nintendo Switch Friend Code: SW-3907-8356-3882
-
neo81
senior tag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani olyan TV boxot, ami 4K felbontáson támogatja ezeket a streaming szolgáltatókat?:-Netflix
-HBO Max
-Amazon Prime Video
-SkyShowtime
-Apple TV+
-Disney+Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
lowzor
veterán
válasz Exelsior24 #9663 üzenetére
Én ezt húztam most be: [link]
Szerintem full ugyanaz, mint a Strong Leap S3, csak a burkolata néz ki máshogy, és 4/64-es.
Kuponnal 23-ból megvolt. -
-
ludnik
tag
Kicsit promóznám: a vilag összes filmje sorozata streamelhető rajta ingyen. Onstream.to nevű alkalmazást androidos boxon próbálta valaki?
-
ludnik
tag
Gondolom mivel nem túl legális ezért nincs fent Google play aruhazban. De telefonon tenyleg nincs olyan film, sorozat, amit ne talalnek meg rajta. Netflixet en azota nem is nezem. Csak kene egy box amin tudom futtatni. Valaki letesztelne? Vagy vannak mas ilyen alkalmazasok?
-
treklam
tag
most próbáltam, a95x f4 media boxon megy, bár az alkalmazások közé nem rakta ki, csak telepítve van onnan indítható. Végül sikerült kitenni az asztalra. Sok film van, bár hiresebbek közül nem mind, de érdekes, hogy ez honnan veszi a filmeket? De gondolom ha van weboldala és nem zárják be akkor lehet hogy promóciós céllal van?
-
Exelsior24
aktív tag
Azért számomra elég furcsa ez az Onstream.to weboldal és a letölthető applikációik. Maga a a weboldal és az appok is elég profin meg vannak csinálva, de közben mégis sehol semmi infó, hogy honnét jön ez az egész, kik készítették, bármiféle felhasználási, jogi feltételek, sehol semmi infó.
Ettől függetlenül persze látom sokan írják külföldi fórumokon is, hogy jól működik, de én mindenesetre tartok egy kicsit az ilyen nagyon profin összerakott, de semmi információ a készítőkről, rejtélyes weboldal és appoktól.
Persze oké megértem, hogy egy ilyen nem éppen legális oldalt és appot nem fognak agyonreklámozni a készítői, meg hírdetni magukat, hogy lenyomozhatóak legyenek, de valahogy én kicsit tartok tőle.Steam / PlayStation: Exelsior24 / Nintendo Switch Friend Code: SW-3907-8356-3882
-
ludnik
tag
válasz Exelsior24 #9676 üzenetére
Annyira hivatalos mint egy ncore.
-
treklam
tag
igazából én is csak olyan boxra raktam ahol tényleg semmi személyes nincs.
-
Win-T
senior tag
Üdv!
Vettem egy Homatics Box R 4k Plus, de ez az Android TV megőrjít, hogy kicsit sem hagyja magát testre szabni.
Apk-ból telepített appnak hogyan tudnám kirakni a főképernyőre az indítóikonját? A Google mindenhol a TV App Repo nevű alkalmazást ajánlja, de nálam nem működik. Elindítom az appot, kiválasztom a sideloaded app listából aminek ikont szeretnék (Google Chrome első körben), rábökök a create shortcut gombra és nem történik semmi. Az lehet a gond, hogy a TV App Repo-nak nem tudok engedélyt adni az ismeretlen forrásból telepítésre mert nem jelenik meg a listában ahol ezt meg kell adni, így nem tudja elkészíteni a dummy apk-t ami a parancsikonhoz kell.
Tudtok erre mondani valami tuti módszert ami működik? -
ludnik
tag
Strong Leap-s3 valakinek sikerult szerezni? Rendeltem az aquabol, de csak junius 6 korul erkezne.
-
Exelsior24
aktív tag
Pont tegnap kerestem rá, és tényleg nem kapni sehol. Most vagy ekkora volt rá a kereslet, vagy valamiért akadozik a gyártás, esetleg a készletek beérkezésénél van csúszás.
Remélhetőleg majd érkezik új készlet és újra lehet kapni majd több webáruházból is.Steam / PlayStation: Exelsior24 / Nintendo Switch Friend Code: SW-3907-8356-3882
-
ludnik
tag
válasz Exelsior24 #9682 üzenetére
Esetleg alternativa ilyen 30 eFt-ig?
-
ktommy91
addikt
Mecool KM7 plus, ha nem kell dolby vision. Nincs sok különbség, ugyanarra a board-ra épülnek.
Nincs kerítés.
-
Dzsolo
senior tag
Sziasztok,
Ezeknél a boxoknál mennyire számit a memória mérete? Jól gondolom, hogy minél több annál jobb, ugyanúgy mint a telefonoknál? S3-ast néztem de az 2/16-os ezért nem merem megvenni.
-
csibe1
addikt
Ezeknél a boxoknál inkább a szoftver-oprendszer optimalizálása ami számít.
Ott az Amazon Fire Stick4k, szintén 2GB RAM, és nincs vele probléma.
Ha streamingre veszel boxot nézd meg, hogy ne csak hardveresen tudja a dologokat; hanem a szolgáltatók által is támogatott legyen, mert különben még a FullHD se fog menni rajtuk." Bármi megtörténhet,még a pók is foghat halat. "
-
k0valik
csendes tag
Sziasztok!
Őszintén szólva kicsit el vagyok veszve az információáradatban, így hozzátok fordulok segítségért így egy kis olvasgatás után.
Eddigi keresések alapján egy Tanix TX3 tűnik a legjobb választásnak, de nem tudom, hogy valamit kihagyok-e, ami miatt megérné drágább Leap-S1 mondjuk (vagy a Mecool), ha a licenszek nem kifejezetten érdekelnek? Vagy egy Tanix is csak akkor lesz kb igazán jól használható, ha ráhúzok egy másik rendszert?Olcsó TV boxot keresek. Kifejezetten egy megpusztult, régi laptopot váltana amit csak filmezésre használtam, de ilyen android stickekkel még sosem volt dolgom.
Nem teljesen tiszta, hogy mindegyikre is tudnék-e mondjuk sideloadolni apk-kat. Alapból előnyben részesítem az opensource szoftvereket, úgyhogy F-droiddal kezdenék
Amire használva lenne:
- Legalább 1080p content akadásmentes lejátszása, H264, H265, USB-ről, vagy akár magára az eszközre letöltve.
- Youtube (akár revanced).
- HDMI kimenet: Szeretném egy ősrégi fullHD LG TV-re rákötni, illetve egy 4k-s projektorra, váltakozva, szóval nem ilyen egyszer beállított, és úgy hagyott dolog lenne feltétlenül (nem tudom ez mennyire probléma), és kifejezetten wifiről használnám.
- Távolról kezelhetőség, akár vezeték nélküli egér, billentyűzet, vagy telefonról(lineageos) is irányítható legyen.
- Böngészőhasználat alapszinten, esetleg 1-1 stream nézése (pl m4 élő).
Transmission, Libretorrent vagy valami hasonló torrent kliens futtatása.Nem szükséges de nem baj ha van:
- Streaming (netflix, hbogo stb.) nem kifejezetten érdekel.
- Adott esetben tudja egy átlag user is kezelni (szülők stb.), tehát mondjuk egy fájlkezelő megnyitása és duplakatt a film nevére egyszerűségű dolog legyen akár.Nem ilyedek vissza CoreELEC telepítéstől, egyszeri elszórakozgatással, ha utána stresszmentesen plug and play lesz az eszköz, és valami más ajánlat jönne akár.
Tanix-ra egy lentebb linkelt firmware egy kicsit sketchynek kinéző orosz oldalon egy fórumtárs nyomán figyeltem fel.
Előre is köszi az észrevételeket. -
Zoli2
aktív tag
Sziasztok!
Segítségetek kérem. Régi plazma tv-t szeretnék felokosítani. A legfontosabb szempont, hogy az okostelefonról a youtub-ot át tudjam tenni a tv készülékre. Van ilyen okosító készülék?
Köszönöm. -
AlyrArkhon
senior tag
ha a telefonon futo/nezett kepet akarod a teven latni, akkor a Somatom által javasolt, vagy olyan készülék, ami tudja. Ha nem zavar a reklám és a felbontás, akkor kb bármelyik, mindegyiken van vagy ha nem lenne, feltehető youtube app. Ha a felbontás fontos, akkor bármelyik liszenszelt. A reklámmentesség külön téma Nyilván a legtisztább út egy liszenszelt box yt. előfizetéssel.
Redmi Note8,11/Band4,8/watch3a/Xiaomi S10
-
Tikakukac
titán
Oh igen, itt válasz nem jött, de akkor megválaszolom, igen, a Roku tud Airplayt és sima tükrözést is
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
Hapi18
tag
Vettem egy Strong leap S3-at minden működik rajta ami kell, de HALK!
A TV-t általában 10-12-esen hallgatom este halkan akkor 6-oson.
Most hiába teszem a maximumra 100-ra akkor sem hallom rendesen. Valami nem OK tudtok segíteni? -
blakey
titán
Az Android TV-nek is van hangerő szabályozója, azt állítsd maximumra, megjön a kellő hangerő is.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
SPeti1984
senior tag
Sziasztok!
Szeretném a segítségeteket kérni, ugyanis gondolkodunk egy TV okosító stick vásárlásán. Konkrétan egy nyaralóban jelenleg Mindig TV szabadon fogható csatornái vannak Full HD TV-n. Mivel szüleimmel a kisfiam többször fog menni velük, így jó lenne ha tudna youtube-on mesét nézni illetve ha megoldható akkor jó lenne ha az otthoni Telekom csatornákat vagy a mi Digi csatornáinkat tudná nézni az ember. Mivel nyaraló, így csak egy Telekomos korlátlan mobilnet van, ami egy Huaweii routeren keresztül jön. Amennyire néztem telefonon illetve laptopon, a sebesség olyan 50mbps körül van wifin keresztül. Ez elég egyáltalán egy ilyen okosító eszközhöz?
Ha már veszek, akkor lehet érdemesebb lenne a 4K-s kivitelt választani igaz, még ha a TV-k nem is tudják azt a felbontást. Vagy a net miatt ez inkább hátrány lenne mint egy full hd-s kivitel?Amit néztem az a:
- Xiaomi Mi TV Stick Full HD (PFJ4098EU/XMMTVSTCKEU)
-Xiaomi Mi TV Stick 4K (PFJ4122EU/MDZ-27-AA)
-Google Chromecast GA03131
-Amazon Fire TV Stick 4K 2021 + Alexa Voice RemoteMelyiket lenne érdemes ezek közül választani vagy milyen más alternatívát javasolnátok?
-
ludnik
tag
Nagyon jó kis cucc ez a Strong Leap-S3. Már csak egy jó böngészőt keresek. Így akár egy ilyen kis tartalomfogyasztós számítógépnek is lehetne használni.
Új hozzászólás Aktív témák
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- Samsung LCD és LED TV-k
- Hálózati / IP kamera
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Építő/felújító topik
- Spórolós topik
- AliExpress tapasztalatok
- Újít a Visa, később is ráér majd fizetni a termékekért
- Horgász topik
- További aktív témák...
- RAMSES GAMER PC // RYZEN7 2700X // 16GB DDR4 // 500GB SSD // POWERCOLOR RX6700XT 12GB HELLHOUND
- HYPER GAMING PC // RYZEN5 1600X // 16GB DDR4// SSD+HDD// ASUS ROG STRIX RX VEGA56 8GB(GTX 1080PoWeR)
- GAMER PC: i5-12400F/14600K -Új RTX 4060 Ti - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest