- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
bluyoo
nagyúr
válasz banderasz77 #52701 üzenetére
"Ok, csak megerősítettél." Kikényszerítetted!
Mondjuk kíváncsi vagyok meddig marad ilyen alacsony az ára.Bazinga!
-
bluyoo
nagyúr
válasz banderasz77 #52703 üzenetére
Jó lap és igen , jóval drágább volt.
De nem sok esélyt látok rá hogy szinte egy áron maradjon a Z87M Extreme4 -el vagy éppen a Z87 Extreme3-al.Bazinga!
-
bluyoo
nagyúr
válasz banderasz77 #52705 üzenetére
ASRock Z87 EXTREME4 termék aktuális árai.
De viszont jós nem vagyok .... lehet holnap még olcsóbb lesz!Bazinga!
-
0Hagyma0
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék segítséget kérni.
Az lenne a problémám, hogy szeretnék gépet fejleszteni. Most van nekem egy AMD 955-ös processzorom és egy Gigabyte GA-990FXA-UD3 alaplapom. Mindkettővel nagyon megvagyok elégedve, mégis szeretném őket lecserélni. Én kb ilyen 70e körülre gondoltam alaplap + proci árra.
Kinéztem egy AMD FX8320 processzort, és egy GA-990FXA-UD3 alaplapot. Mi a véleményetek? Igazából az érdekelne, hogy jelentős lesz e javulás, érdemes e erre szánni 70K-t.
Előre is köszi a segítséget.
KJwww.youtube.com/c/hagymatvgamer
-
törölt tag
Sziasztok. Asus maximus vi gene milyen lap?valakinek tapasztalata van rola?
-
Mahrenburg
őstag
válasz bluyoo #52700 üzenetére
Igen, Vezérigazgató Úr, úgy is mint a Bizottság Tévedhetetlen Tagja, dönts már végre!
Mint olvashattad: "ITT MOST A MÉRET NEM SZÁMÍT"... Itt lenne a remek alkalom, hogy rábeszéld a kérdezőt pl. egy RAMPAGE IV FORMULA-ra egy i7 4960X-el karöltve...
Már hónapok teltek el anélkül, hogy 2011-es konfigot ajánlottatok volna HTPC-nek...
Te is, és BomiBoogie is mostanában mindig olyan lapot ajánlotok, amire a kérdezőnek szüksége van... Bele sem merek gondolni, hogy mi lesz ennek a vége... Még a végén mindenki olyan lappal "távozik" a topicból, ami a számára a legjobb... Igazán gondolhatnátok a Bizottság tekintélyére... Csodálkozom, hogy ezt =HG= szó nélkül hagyja..."Egy fel nem használt Phenom II matrica olyan mint egy nap ami sosem kelt fel, egy múló szerelemről szóló dal amit sosem énekeltek, egy harcos szív amely sosem dobbanhatott..!" by Habugi
-
Mahrenburg
őstag
válasz 0Hagyma0 #52708 üzenetére
Hello!
0Hagyma0 - Jelenleg is Gigabyte GA-990FXA-UD3 alaplapod van?
Kidboy_46 - Nem hiszem, hogy csalódnál benne, de ha a tapasztalatokra vagy kíváncsi, akkor kérdezz rá az Asus 8-as topicban, vagy a Haswell-topicban, hátha van valakinek ilyen lapja.
[ Szerkesztve ]
"Egy fel nem használt Phenom II matrica olyan mint egy nap ami sosem kelt fel, egy múló szerelemről szóló dal amit sosem énekeltek, egy harcos szív amely sosem dobbanhatott..!" by Habugi
-
0Hagyma0
csendes tag
válasz Mahrenburg #52711 üzenetére
Jaj bocs....
GA 890 GPA UD3H ilyen alaplapom van
Igazából az a kérdés, hogyha a fenti konfigot választom azzal jól járok e? ár érték arányban megéri e váltanom..
www.youtube.com/c/hagymatvgamer
-
törölt tag
válasz Mahrenburg #52711 üzenetére
Koszonom
-
Mahrenburg
őstag
válasz 0Hagyma0 #52712 üzenetére
0Hagyma0 - Már a "kistestvérével" a GA-970A-UD3 (rev. 3.0)-al is jók a tapasztalatok, ha nem szeretnél CF/SLI-t, ez is megfelelő, ha szeretnél, akkor válaszd a GA-990FXA-UD3 (rev. 4.0)-et. (A legújabb "rev." legyen!) További infókért: FX-topic és Gigabyte AMD 9xx-topic.
A CPU-váltás hozna előrelépést, s az említett lapok jó partnerek lennének a tuninghoz is. Milyen CPU-t?-topicKidboy_46 - Szívesen!
"Egy fel nem használt Phenom II matrica olyan mint egy nap ami sosem kelt fel, egy múló szerelemről szóló dal amit sosem énekeltek, egy harcos szív amely sosem dobbanhatott..!" by Habugi
-
Mahrenburg
őstag
Kidboy_46 - Erre:
Fatal1ty H87 Performance
H87-PRO
GA-H87-HD3
H87-G43 vagy H87-G43 GAMING"Egy fel nem használt Phenom II matrica olyan mint egy nap ami sosem kelt fel, egy múló szerelemről szóló dal amit sosem énekeltek, egy harcos szív amely sosem dobbanhatott..!" by Habugi
-
törölt tag
válasz Mahrenburg #52715 üzenetére
Koszonom hogy segitesz ! Mind nagyon jo lapnak tunik
-
Mahrenburg
őstag
válasz #91166208 #52716 üzenetére
Ahogy ST05 is írta, először tisztázd le, hogy milyen CPU-t szeretnél. (Milyen CPU-t?-topic)
Nézz rá a Téma összefoglalóra is."Egy fel nem használt Phenom II matrica olyan mint egy nap ami sosem kelt fel, egy múló szerelemről szóló dal amit sosem énekeltek, egy harcos szív amely sosem dobbanhatott..!" by Habugi
-
törölt tag
válasz Mahrenburg #52717 üzenetére
Tuning mentes ... sima i7 4770 lesz..asus alaplapot szeretnek hozza.. h87-plus vagy h87 pro ?
-
komyka
tag
Üdv! Egy i5 4570-et tervezek beszerezni. Ez alá kellene valami megbízható jól felszerelt lap. Tuning ugye a szorzózár miatt nem lesz. Valami 7870/660 szerűséget szeretnék majd alá rakni, vagy ezen árkategóriában fekvő újabb kártyát. Főként játékra használom majd. Árban jó lenne ha minél olcsóbb lenne 25 körül gondoltam, de természetesen ha annyiért nincs megfelelő, akkor megyek feljebb. Mit tudnátok ajánlani?
-
Mahrenburg
őstag
válasz #91166208 #52718 üzenetére
Kidboy_46 - Nagyságrendi különbségek nincsenek a két lap között, a H87-PRO jobb tápellátást kapott, mint a H87-PLUS, amely jelentősége szorzózáras CPU esetén nem annyira számottevő, de azért egy i7-hez inkább a PRO-t ajánlanám nyugodtabb szívvel.
(Szigorúan zárójelben, mivel Asus-lapot szeretnél, én a H87 Performance-t venném)Komyka - Hello!
ASRock Fatal1ty H87 Performance? Vagy az itt említett H87-es lapok? Nézz rá a Téma összefoglalóra is.
-
komyka
tag
válasz Mahrenburg #52720 üzenetére
Ahogy látom visszaolvasgatva erősen az asus h87 pro az ajánlott. Gigához azért is húzna a szívem mert most is az van, és eddig nem volt vele problémám. Még elmélkedem majd a dolgon. Köszöntem!
-
efegyke
tag
Sziasztok!
Elszállófélben van az alaplapom a gépemben és váltanom kellene.
A következő cuccaim vannak:
AMD Althlon II X450 négymagosítva 3.2GHZ alapon
4x2gb Ram
Ati 6850 VgaAz alaplapom egy ASUS M4A785 TD-V Evo.Sajnos nem mindig indul el a masina.Az elmúlt két hétben eljutottam odáig hogy mindent ki lehet zárni úgyhogy az alaplappal lesz a gond...RAM vezérlő és hangkártya környéke
AMD 970 chipsetet kéne vennem arra is rájöttem.A procit továbbra is 4 maggal szeretném használni minél tovább úgyhogy később tuningolnám is ha kell a plusz teljesítmény.Nézegettem a lapokat de nem tudom eldönteni hogy mire van szükségem.
Elég e a célra egy MSI 970A-G43 vagy inkább egy Giga GA-970A-UD3 P lenne a jó megoldás?Köszi a segítséget!!!
-
-
kiralytigris
csendes tag
Otthoni netezős gép alá kellene lap. Proci az AMD A4-53OO lenne. Mivel nincs szükségem egyáltalán usb3-ra,ezért ezt a lapot néztem. Gigabyte F2A55M-DS2. Van valami infótok vagy véleményetek vele kapcsolatban?
-
bluyoo
nagyúr
válasz komyka #52721 üzenetére
Esetleg a Gigabyte G1.Sniper B5?
Bár elég kevés helyen láttam.(#52725) kiralytigris
Szia!
Szerintem tegyél még hozzá ~1K-t és GA-F2A88XM-DS2 (rev. 3.0) [link].[ Szerkesztve ]
Bazinga!
-
Zsivaagoo
őstag
válasz kiralytigris #52725 üzenetére
Legolcsóbb, legkisebb APU-hoz a legolcsóbb, legkisebb lap passzol. Jó lesz.
Ha a lovat zab helyett plutóniummal etetné a Pesta bácsi, akkor a szekér kilóhússzal repesztene a Kárpátokban.
-
asvald
senior tag
hi
kerdesem az lenne hogy ga990xa-ud3 vagy m5a97 evo r2,0 vegyem? nehez sajna dulore jutnom elore is koszi
ui sli re gondoltam ,hogy epiteni kene majd de ez kesobbi tervresze
[ Szerkesztve ]
A rossz szándékkal mondott igazság, többet árt, mint bármely hazugság!
-
Zsivaagoo
őstag
válasz BomiBoogie #52731 üzenetére
Vagy a "közkedvelt, közismert" GA-970A-UD3. Nem mintha ez nem tudná a CF-et, csak a második VGA x4 módban gurulna x8 helyett.
Egyébként meg szerelem kérdése: kinek Giga, kinek Asus.
-------------------
Hoppá, SLI... akkor csak 990 csipes lap játszik. Utána kéne nézni a gyártók honlapján.
Bár... CF/SLI-nek nincs sok értelme addig, amíg kategóriában feljebb lévő VGA-val elérhető a kívánt grafikus teljesítmény.
Ha már csak csúcskártyákkal megoldható a CF/SLI, akkor a 22-25 k-s lapok már nem játszanak.[ Szerkesztve ]
Ha a lovat zab helyett plutóniummal etetné a Pesta bácsi, akkor a szekér kilóhússzal repesztene a Kárpátokban.
-
zaja8
aktív tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy egy ASUS M5A99FX PRO R2.0 laphoz jó párosítás lenne egy FX 8320?
Tuning is lenne...
Egyébként valaki tudna segíteni a tuningban? csak mert kezdő vagyok ezen a téren. -
Tulkas
tag
Üdv,
azt nem tudja esetleg valaki hogy a TUF szériás +2év gari-hosszabbítást hogy lehet Ázuszéknál beregelni?
A sorozatszám mellett valami garancia kódot, és még egy vmit kér..
Sömmi ilyet nem kaptam az A*ua-tól."Nevess, és a világ veled nevet...Horkolj, és egyedül alszol..."
-
bluyoo
nagyúr
Szia!
Persze elég lesz. A tuningban az AMD FX topic-ban segítenek.(#52735) Tulkas
Ezek kellenek :
Az aktivált modell neve:
Termék sorozatszáma:
Szerződéskód a garanciakártyáról:
Jelszó a garanciakártyáról:
Ha valami nincs meg az üzletben kopogtass érte ha már nem intézik neked.[ Szerkesztve ]
Bazinga!
-
-
bluyoo
nagyúr
válasz Tulkas #52737 üzenetére
Nem volt még garanciakiterjesztésem ... szóval vagy a boltot vagy a Magyarországi Asus képviselettel kellene felvenni a kapcsolatot ez ügyben +36-1-505-4561.
Bazinga!
-
Sz.Miki
őstag
Érdemes egyáltalán LGA1150 foglalatú alaplapot vásárolni, csak mert ha jól olvastam az új Intel Broadwell processorok nem lesznek támogatottak a Z87-ben.
Kicsit 1156 érzésem van.így gyakorlatilag a későbbi fejlesztés el van kaszálva.
[ Szerkesztve ]
-
rene85
aktív tag
Helló,
Feltettem a kérdést a ddr3 topikban is, csak nem jött válasz...
most 2x2 gb (cl9 képes kingston blu) ddr3 ram lakik egy m5a97 evo 2.0 lapban. Fog-e gondot okozni hogy 2x4 gb-ot rakok még mellé ugyanabból a márkából?
(Egyáltalán kell-e 8gb-nál több? játékra használom a gépet, meg némi raw képszerkesztés, esetleg később full hd videovágás hobbi szinten de ez már tényleg teljesen off) -
bluyoo
nagyúr
válasz Sz.Miki #52739 üzenetére
Attól hogy az AM3+ lapokba nem jön új CPU még érdemes lehet vásárolni őket. Szerintem ez vonatkozik az LGA1150 sőt az LGA1155 -ös lapokra is.
Olyan platform már igencsak kevés valószínűséggel jelenik meg amibe 3-4 CPU család is belemenne ....
De ha kifejezetten Broadwell CPU-t szeretnél akkor még ne vásárolj mert ahogy írtad több mint valószínű új lapot kíván majd.[ Szerkesztve ]
Bazinga!
-
autox3c
tag
Sziasztok!
Új alaplap vásárlása előtt állok, egy intel i5 4570-hez kéne egy jó kis deszka. 30 ezer Ft környékén gondolkozom (± 15%). Tuning nem lesz (proci miatt is, meg amúgy sem), sli/crossfire sem, majd terveim szerint egy gtx760 fog bele kerülni. A mérete atx legyen, előny ha valami normálisabb hangkártya van benne.
Eddig az msi z87-g43 (gaming) szimpatikusnak tűnik, de várom a hozzáértők ajánlásaitAdj egy falat falat mondta a falat faló faló.
-
autox3c
tag
válasz BomiBoogie #52747 üzenetére
Ja bocsi, félreértettem
És akkor h87 vagy b85? Miben jobb a b számomra?[ Szerkesztve ]
Adj egy falat falat mondta a falat faló faló.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz autox3c #52748 üzenetére
Amit a kolléga ajánlott, az egy teljesen jó B85.
-
feklas
csendes tag
Sziasztok!
Hamarosan szeretnek venni uj alaplapot egy Intel Core i3-3220 processzorhoz, amiket nezegettem eddig:
Gigabyte B75-D3V
Asus P8B75-V
tuningolni nem fogok, bövitöhelyek kb azonosak mindkettön az ar ami elter ezert is erdekelne a velemenyetek hogy megeri e a dragabbat megvennem vagy eleg az olcsobb is.
elöre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Ha kérdezel, feltétlenül közöld a következőket:
1. Mennyit szánsz az alaplapra?
2. Milyen hardverek alá szeretnéd?
3. Milyen méretű lapot szeretnél?
4. Milyen bővítőhelyekre van szükséged? (USB 2/3,SATA 2/3,PCI,PCI-E,...)
5. DVGA-t vagy IGP-t szeretnél használni és utóbbi esetben milyen kimeneten csatlakoztatnád a monitorodhoz (HDMI,DVI,DP) ?
6. Szeretnél tuningolni vagy nem?
7. Használt, vagy új alaplap?
8. Fontos e a lap kinézete (színe,design,rgb,...)
+1: A jövőben tervezed e a processzor cseréjét (pontos típus)/fontos e az alaplap fejleszthetősége?
Összefoglaló tele van alaplap ajánlásokkal, kérdés előtt nézz rá, sanszosan válaszra lelsz.
Ha az alaplapoddal kapcsolatos kérdésed van ami nem függ össze a vásárlással (beállítások, OC, stbstbstb...) vagy csak valami meghibásodott akkor látogasd meg az "Nem indul és mi a baja a gépemnek " illetve az "Azonnali alaplapos kérdések órája" topikot! Ez egy ajánlós/vásárlós topik!
Ha nem a témával kapcsolatos a mondanivalód, látogass el az Alaplap OFF topik-ba.
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest