Hirdetés
- Google Pixel topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Apple Watch
- Milyen okostelefont vegyek?
- Miniatűr X8-cal készül az Oppo
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomcsi23
veterán
A hót sötétben engem is megszivatott már meg egy valami az 51-esen, a majosházi elágazás előtti egyenesben. Épp előztem, azt kb 100 méternél láttam meg a 2 gyertyalángot, ~helyzetjelzővel gyütt.
Gyorsan toltam egy padlót 5-ösben, azt pont befértem....de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
Möhe
addikt
Szintén zenész. Ma is és tegnap is kb 400km-t mentem vidéken (3 megyében) ,de mindenhol voltak "én látok,minek lámpát használni" kamikáze barmok. Villogok neki ,de nem is néz rám amikor közel ér,csak megy bambán tovább.A legtöbb grafit szürke,vagy sötét színű kocsi volt,tejködben persze.A másik véglet meg hogy a köd már felszállt,de ködlámpa (vagy a divatledsor) és helyzetjelző+ ködzáró bekapcsolva.
Nem a héten kezdik a lámpás ellenőrzéseket? Az ilyeneknek kéne egy kis fejtágítás a lámpákkal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hálózati / IP kamera
- OLED TV topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- EAFC 25
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Google Pixel topik
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- NBA és kosárlabda topic
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek (2, 4 és 8 GB RAM) összeállítása, alkatrészek
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest