Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Atomgeszi

    veterán

    válasz mephi666 #51704 üzenetére

    Semmi gond nem lenne sehol, ha mindenhol lehetne kialakítani kijelölt kerékpárutat, ami fizikailag el van választva attól az úttól, ahol gépjárművek közlekednek, nem pedig egy rohadt felfestés, ahova minden hülye leparkol vagy ott halad, lehetne kialakítani mindenhol 2x2 sávos utat(mint pl. Balaton öszöd vagy szárszónál ami van, érdekes ott lehet haladni, aki balfasz az megy a külsőbe, aki meg óra 100-al akar menni az tud haladni, traktor nem tart fel senkit, busz sem), lehetne több parkolóházat építeni, és javítani az utak minőségét, nem úgy, hogy a 100 milliós útnak a felét ellopják, és 20 millióból építik meg, ami fél év múlva besüllyedt csatornafedelekkel van tele(nálunk az összes út ilyen lett.. persze a sztráda 92 műszaki igazgatójának sikerült felépíteni a 2 szintes csodapalotáját).
    Ja és ami a legfontosabb, hogy a kerékpárosoknak is kötelező kresz oktatás és vizsga, illetve általános iskolákban kötelező részvétel, mert az, hogy a nagymama megtanítja közlekedni az unokákat, hogy árkon bokron....... az nem közlekedés.

    Persze tegnap előtt is kijött elém egy biciklis,mert ő úgy gondolta, hogy tegnap se jött senki arról az útról...

    Ja és azokat is büntetném, akik nem képesek a balra NAGY ívben és jobbra kis ívben kanyarodásra.

    Itt a zsákutcában, ahol lakom, mindenki úgy kanyarodik be,hogy levágja azt az rohadt bal kanyart és akkor csak int, hogy bocs. Ja bocs, tegnap se jöttek mi...

Új hozzászólás Aktív témák