Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • solena

    tag

    válasz rushty #48368 üzenetére

    Nem az a baj, hogy női sofőr, hanem hogy 68 éves (kisebbik gond) és nem lehetett mellette az oktató (nagyobbik gond).

    Sorry, az ilyesmire harapok.

    Más: tegnap fel kellett csattogni Pestre meg aznap jöttünk is vissza. Azt tudom, hogy sok az idióta, mondhatni megszoktuk (irányjelzés nélküli előzés, kockázatos előzések, stb.), az ember kicsit jobban odafigyel rájuk, meg morog 1 másodpercig sem, de kettő idióta messze betette a nagykaput, ott sokáig ment az "ez hülye".

    Egyeske Mekegrád határában, 445-es elkerülő, ahogy fordul fel a régi 5-ösre Pestnek, újabb fajta Honda Civic megelőz, index nuku, kacsázik előttünk, és amikor mi már átmentünk az 5-ösre vezető sávra, utána jutott eszébe, hogy bakker, ő is arra akar menni, nem sokkal a zöld ütköző (? elválasztó?) előtt, satufékkel. Megoldotta, de azért elég hajmeresztő látvány volt.

    Ketteske az már hazafelé volt, Gátér után Csongrád felé, a megyehatár környékén, Suzuki Swift, 70 év körüli papa, előzte a szembeforgalmat. Ha a férjem nem kezd el lassítani eléggé erőteljesen, akkor olyan frontális ütközés a vége, hogy hajjaj (mi még megúsztuk volna valahogy, egytonnás kisteherrel voltunk, ami még vasból van - rohad is:DDD -, de papa a kis joghurtosdoboz swiftjével nem lett volna ilyen szerencsés).

    Volt még egy harmadik is, de az Ketteske után már nem volt akkora szám, bár ő sokáig szolgáltatta a műsort: kezdte azzal, hogy minket és még egy autót beláthatatlan kanyarban előzött ki. Folytatta azzal, hogy a leghülyébb helyzetekben kezdte előzni a laza sort, nem egy rizikós helyzetet felvállalva.

    (#48381) biker: "másrészt ma a gyalogosok és kerékpárosok nagy többsége egy V12-es sportkocsi elé is lelépne mobilozás és zenehallgatás közben."

    Nem is miattuk kell, hanem aki figyelne, és sokat használja a fülét, főleg, ha azzal is "lát". Van, amikor a vizuális inger kevés (látom, hogy jön), kell a pluszinfó, hogy észlelt engem, észnél van-e, milyen a motorhang (gyorsít, lassít). Velem már volt, hogy emiatt nem mertem átmenni zebrán (pedig az első csík szélén várakoztam), mert ugyan jócskán féktávolságon kívül volt, láthatott engem és meg tudott volna állni (de az is elég lett volna, ha csak lassít), de hallottam, hogy még gyorsít is (rá is faragott, mert rendőrautó ment mögötte, le is villogta az útról).
    És ugyan nem az eautókhoz tartozik, de szintén a fülemmel észlelem először, ha mögülem jön a szirénázó mentő.

    [ Szerkesztve ]

    Ba'jur, beskar'gam, Ara'nov, aliit, Mando'a bal Mand'alor, An vencuyan mhi. - Resol'nare

Új hozzászólás Aktív témák