Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Teszla_

    senior tag

    válasz Byk01 #42147 üzenetére

    Igazad van, azt benéztem, hogy a túloldalon álló autótól kell számolni a 3 métert :R

    mezis: ez az 5 méter rémlik, de nem tudom, hogy az a rész bejárónak számít-e, vagy sem. Egyébként enyém a képen a jobb alsó autó. Ezért is szar, mert ha a ház előtt áll valaki, akkor én csak kitolatni tudok. Csak őkegyelmétől alig lehet kilátni. Ha meg neadjisten jön valaki és én meg kigurulok elé, akkor engem vesznek elő, nem őt. Rosszabbik esetben mondjuk egy kisgyerek is lehet ott, őt se látnám tőle, pedig nagyon óvatosan szoktam ki-be állni. Ha meg a túloldalon az Opeles kicsit hátrébb áll meg, akkor még őt is figyeljem, nehogy nekimenjek. Sőt, még néha a garázsszomszéd is kint áll, akkor van a legkevesebb hely.

    Hát még, ha egy ilyen nyomorék is ideáll, mint ez a múltkori (ő az Opelesékhez ment, de a fél utca üres volt, nem is értem mi járt a fejében, hogy oda álljon meg...)

    mephi666: azért a reakciójára kíváncsi lennék egy ilyen tábla után :DDD

    ADAM1337: nem szeretnék én köcsög lenni, meg játszani a rendőrt, én annak is örülnék, ha az irományom után rájönne, hogy nem kéne odaállni. Szinte mindig van a környéken parkoló, nem is értem, ez miért jobb neki. Korábban útépítés volt egy utcával arrébb, akkor reménykedtem, hogy az ebben az utcában elhaladó teherautók valamelyike majd lezúzza az oldalát, de sajnos nem így történt :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák