Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Byk01

    senior tag

    Biztos túl keveset közlekedem, de nem gondolom, hogy a motorok direkt utaznak arra, hogy az autósok tükrét törhessék, szóval valaminek kell lennie az autós részéről is, ami ezt kiváltja. Jellemzően fafejség, hogy "nehogymár a köcsög motoros előre menjen, amikor én itt szívok a dugóban", és csakazértis behúz a másik autó mellé, hogy ne lehessen elférni. Tapasztaltam ilyet biciklin ülve nemegyszer (mondjuk én biciklin nem megyek olyan gyorsan, mint egy autó, így az valamivel érthetőbb). Egyedül a fehér terepjárós volt, akiről bizton lehet állítani, hogy szerencsétlen vétlen volt az egészben, és biztos CSAK a motoros volt a köcsög. A többinél simán előfordulhat, hogy az autós IS.

    Viszont attól, hogy valaki köcsög, még nem jelenti azt, hogy nekem is annak kell lennem. Amit megtehetek, az pl. az, hogy kamerát szerelek az autóba, ami épp eleget lát ahhoz, hogy az ilyeneket elkapják utána. Biztos van még ilyesmi, utána kell érdeklődni.
    A másik az autósok összefogása lenne, hogy ilyen esetben megszólaljon egy jellegzetes hang, ami a környező autókban is hallható, és a motorost körbe lehet zárni, amíg a rendőrök odaérnek. Tudom, ez utópia, de összefogás nélkül soha semmit nem lehet elérni. Attól, hogy elütöd azt, aki letörte a tükröd, az a tükör még le van törve, és amíg meg nem csinálják, nem közlekedhetsz az autóddal, és a következő motoros ugyanúgy letörheti. Ha viszont a motorosok tudnák, hogy nem tudnak meglépni a többi autós miatt, akkor ők sem rongálnának.

    "Az obi, amivel lelátsz a víz alá halakat fotózni a halszem (halszemlélő objektív rövidítése)." - .mf "A jövő mi vagyunk: a fiatalok és az emberek." - Drotár Adrienn

Új hozzászólás Aktív témák