Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Integra

    titán

    válasz dokar #15364 üzenetére

    "Valamint Mátyás király talán nem lett volna annyira pofátlan, hogy az orvosok, kukásautók, rendőrök, taxisok mellé összes saját udvari hintaját és udvaroncai szekereit is besorolja a szabály alóli kivételek közé. A főpolgármester ezt teszi: a fővárosi önkormányzati hivatalok járművei mindig mehetnek, akár párosak, akár páratlanok. Mintha nem lenne annyi Audi a közigazgatási gépparkban, hogy aki tényleg siet, vagy BKV-fóbiás, elvihesse ilyenkor a kolléga páros, vagy páratlan végű kocsiját. Stílustalan, kicsinyes baromság."

    erről beszélek
    bár értem őt, fosnak felszállni arra amit elkúrtak, mert esetleg valamelyik dühödt kismama a babakocsival lincseli meg őket, vagy mami a járókerettel folytja meg őket...
    undorító és arcpirító amit csinálnak.
    arról nem is beszélve, hogy pofáznak a zöldről, aztán tiszta üzemű kis benzines, vagy hibrid (vagy még jobb: bkv használat!!) helyett 2.0 meg 3.0 tdi gépekkel nyomják orrvérzésig a MI pénzünkből.

    ja igen és elvárnám, noha nem is ingyen, de ha egy 300 ft-os jegyet lukasztok, akkor legalább azzal ilyen nap utazhassak végig, ennyit segíthetnének..

    [ Szerkesztve ]

    ...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...

Új hozzászólás Aktív témák