- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
Mibe tegyem a megtakarításaimat? Összefoglaló!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dinomano
senior tag
válasz Brandynew #92073 üzenetére
Köszönöm! Tegnap nagy felbuzdulásomban csináltam a gyerekeimnek Start számlát online... Nagyobbak már lányaim, de anno elmaradt, és nem intéztünk babakötvényt. Elektronikusan MÁK-on keresztül le lehetett zavarni az egészet. A továbbiakat nem tudom, leadtam az igénylést, gondolom értesítenek, ha kész a 2 számla.
Mobilkincstár app: Feltettem a telefonra. Azt hittem, hogy MÁK-os belépési adatokat fog kérni, de csak számot lehet beírni belépésnél. Lehet, hogy én volta figyelmetlen, de nem esett le, hogy milyen adatokat kell megadnom./(^_^)____7=--- - - >|
-
CriticalHit
őstag
Az idei orbáni egy számjegyű inflációról (is): [link]
"We are survivors. We control the fear and without the fear we are all as good as dead."
-
ngaba
aktív tag
válasz CriticalHit #92105 üzenetére
A decemberi adatot akarjak egy szamjegyure levinni, az nem lehetetlen. Az eves atlag attól még lehet magasabb, mint a tavalyi (az szinte 100%, hogy kétszámjegyű lesz).
-
Hi!King
őstag
Én nem hiszem hogy ez sikerülni fog az egyszámjegyű decemberre, mert január elején jelentős áremelkedések voltak, talán vlaaki említette, tipikus példa a sör, de egyébként apró dolgokat is emelgetnek a cégek, pl. épp ma kaptam e-mailt webhosting áremelésről. De a béremelések is januárban a leggyakoribbak, aminek szintén lesz hatása az inflációra.
Nyilván a tavaly decemberihez képest alacsonyabb lesz, tippre azt mondanám, hogy 25 helyett 15%, de nyilván nem tudjuk mit hoz az év. Az gyanús, hogy most tavaly év elejéhez képest kegyelmi időszakban van a forint, tavasszal és nyáron ismét forint gyengülésre számítok.
-
Ringman
nagyúr
válasz j0k3r! #92110 üzenetére
valamelyik talentum már elsütötte az azért drágult meg most az xy termék, mert régen olcsó volt magyarázatot.
szerk:
hát ez is a nagy márton volt[ Szerkesztve ]
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
Ixion77
addikt
-
CriticalHit
őstag
-
Drizzt
nagyúr
válasz CriticalHit #92114 üzenetére
Nekem nem. De ép ésszel nem is lehet úgy értelmezni, hiszen 25% YoY körül kezdve az csak masszív deflációval jöhetne ki, hogy az éves infláció egy számjegyű legyen.
I am having fun staying poor.
-
PredatorZoli
Topikgazda
december/december alapon értik, ezt többször kiemelték. Nem a 2023-as átlagot.
Ez pedig tuti hogy meglesz, semmi kétség. -
nagyúr
Imádom ezt a hangnemet. "utasítottam" - hihetetlen...
Pleased to meet you - hope you guess my name
-
Ringman
nagyúr
-
-Mike-
addikt
válasz fokukac #92117 üzenetére
Innen már csak egy szint van felfelé, a Fehérorosz elnök:
Lukasenka betiltotta az inflációt
-
korcsi
veterán
referencia és MSI gaming X 5700(XT) plexi ARGB-s blokkok eladóak!
-
Ixion77
addikt
válasz korcsi #92125 üzenetére
Mi, akik itt élünk és van némi kritikai és logikai érzékünk, rég megtanultuk hogyan működik ez az ország. Ez nem egy fejlett demokrácia vagy piacgazdaság, hanem félút a kelet és a nyugat közt.
Itt ez nem döbbenetesebb ez semmivel mint a millió más ügy amit már láttunk itt, és mondjuk Svédországban az illetékes miniszter azonnal le kellene mondjon miatta."Seems like humanity needs war and famine to correct itself."
-
stingy2
senior tag
Ez a cikk a Net Média Zrt. tulajdona. Minden jog fenntartva.
"Válaszul a washingtoni pénzügyminisztérium bejelentette, hogy felmondja a Magyarországgal kötött 1979-es kettős adóztatást kizáró egyezményét. Viszont közben változott a magyar kormány hozzáállása is, tavaly decemberben végül beálltak az uniós kánonba, és már a magyar kormány is támogatja a társasági adóra vonatkozó szabályok átültetését saját adózási rendjébe. Azonban hiába a váltás,
DAVID PRESSMAN AZON KÉRDÉSÜNKRE, HOGY JELENLEG ZAJLANAK-E TÁRGYALÁSOK EGY ÚJ MEGÁLLAPODÁSRÓL A KÉT ORSZÁG KÖZÖTT A NAGYKÖVET NEMMEL VÁLASZOLT."
Ez a cikk a Net Média Zrt. tulajdona. Minden jog fenntartva.Megérte keménykedni. A végén becsicskultunk, de egyezmény az nincs, de még tárgyalás se. Orbán, a "mesterstratéga" b+...
INTJ
-
Ringman
nagyúr
válasz PredatorZoli #92132 üzenetére
kb 180 fokos fordulat kellene a magyar külpolitikában, ez most elsősorban nem a glob. minimumadón múlik.
szerk: A U.S. Ambassador Finds Himself on Hostile Ground in Hungary[link]
[ Szerkesztve ]
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
Ringman
nagyúr
válasz PredatorZoli #92135 üzenetére
náluk sem elfogadható az oroszok érdekeinek képviselete az ukránok és kb. a komplett nyugat ellenében.
-
Ixion77
addikt
válasz PredatorZoli #92132 üzenetére
Köszi a cikket.
"valószínűleg nem maradunk egyezmény nélkül, legfeljebb nagyon rövid ideig"
Cikk:
"szakértők egyöntetű véleménye, hogy legfeljebb 1-2 évig maradhatunk adóegyezmény nélkül"Azért az nem olyan rövid idő. Főleg, hogy szerintem ebben bőven van wishful thinking is.
"Seems like humanity needs war and famine to correct itself."
-
Qtya123
őstag
Üdv!
Csak egy gyors kérdés:
Ki a franc az az Aaron Segal és a hozzá kapcsolódó trading community?
Ismerősök most ebbe vannak belebolondulva és küldik át a húdejó videókat... [link]Értelmes dolgot nem találtam róla.
Nekem konzervatív befektetőként (2030/I és ETF) a bullshit detektorom villog ezerrel. Játékpénzt se szánnék rá, de ez most valami felkapott dolog, hogy egy héten belül a 3. ismerősöm beszél erről? Utoljára vagy 5-6 éve talált be egyszerre ennyi ismerős még a szokásos MLM és unit linked hülyeségekkel. -
j0k3r!
senior tag
-
Ixion77
addikt
válasz Qtya123 #92138 üzenetére
1.54K subscribers, több mint 6 hónap aktivitás után: ez gyakorlatilag semmi. 50K+ az a szint, amit már érdemes nézni.
Valószínűleg csak belekerültél egy buborékba, ahol mindenki ugyanazt nézi és küldözgetik egymásnak."Seems like humanity needs war and famine to correct itself."
-
travix
aktív tag
nem semmi, hogy néhány eltemetett nyereséges growth cég hogy visszajött a mélypontjából. Egyértelműen kivehető a pánik majd újraértékelés egy-egy jobb vagy inkább elégséges negyedéves jelentés után:
Netflix 163 -> 365
Meta 88 -> 186
Nvidia 108 -> 211aztán ott vannak azok a cégek amik csak égetik a pénzt, illetve nyomtatják a részvényeket mintha nem lenne másnap:
palantir: 35 -> 8,5
unity: 196 -> 37
snap: 83 -> 11[ Szerkesztve ]
-
Wn2tl
aktív tag
válasz Qtya123 #92138 üzenetére
Ez szerintem is scam. Van egy srác a youtubeon, tőzsdenyitó momentum kereskedéssel, már párszor csinált transzparensen ledokumentálva 20ks számlából 1m dollárt néhány hét alatt. De ő nem kéri el a pénzed hanem oktat, bár elég borsos áron. Csak a csalók gyűjtik be más pénzét.
-
Wn2tl
aktív tag
válasz pictigjis #92143 üzenetére
Nem szuper képesség, sok daytrader használja a momentum tradinget tőzsdenyitáskor, amikor 5-15 percig extrém volatilisen mozognak az árak. A képesség ami kell hozzá szerintem, hogy mocsok gyors gondolkodásúnak kell hozzá lenni. A megbízásokat is hotkeyekkel csinálja, nem egyenként pötyögi befele a számokat. Külön tudomány és magas a kockázat.
-
forumpista
aktív tag
válasz Ringman #92118 üzenetére
Ugyesebb o annal. Majd arsapkat rak a fizetesekre. Ha nincs penz, nem veszel semmit, ha nem veszel semmit majd esnek az arak.
Mivel tavaly a kata beszantasanal lathattuk hogy gyuloli az informatikusokat (termeszetesen csak a tanarok es az orvosok utan), kezdeskepp majd jol meghatarozza hogy a programozok max fizetese netto 200k lehet. Ugy is a budos brusszeli nyugatnak dolgoznak ahelyett hogy szep oroszorszag osi hazankat gyarapitanak.
Most rohogsz, de nem tudok akkora okorseget mondani aminel nem kell aggodnom, hogy holnap reggel az m1-en hallom ahogy Gulyas bejelenti…
-
pictigjis
senior tag
válasz noiq_nolife #92147 üzenetére
na igen. lehet, hogy tízből egyszer-kétszer tényleg bejön a kaszinó, nyilván én is csak arról csinálnék videót, amikor kiadja a matek. nem kell mindent elhinni, amit a tévében és a youtube-on lát az ember, én a gyerekeimnek is mindig ezt mondom
-
Wn2tl
aktív tag
válasz noiq_nolife #92147 üzenetére
Az meglehet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs