- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Android szakmai topik
- uleFone Power
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
-
Mobilarena
Mibe tegyem a megtakarításaimat? Összefoglaló!
Új hozzászólás Aktív témák
-
stangli
senior tag
válasz tkazmer #6700 üzenetére
az egyik chartista ide várja a humetet, elvileg már 73ra betette és célára 90. én valahogy nem hiszek benne, mert láthatóan mehetne, de valaki nem engedi fentebb, 18-19en vásárolnak, 20-21en adják ez megy egy jó ideje... gondolom civin beírásait te is olvastad, néhány emberke fantáziáját megmozgatta oszt csinálják a sztorit, hisztit...
portfólión meg nem tudom milyen panergy kitörésen beszélnek? anno volt de az elmúlt, talán arra spekulálnak, hogy ha jól tudom, van valami új befektető aki csak 900ft-tól vásárolhat rv-t ekkor tört ki, majd csorgott vissza 700-800as sávba...
-
Inv1sus
addikt
Szerintetek a MOL milyen lesz kövi héten? Nagyon csalogató szvsz
*** WEBDESIGN, GRAFIKUS DESIGN, FRONT-END PROGRAMOZÁS ***
-
tkazmer
addikt
válasz Inv1sus #6704 üzenetére
Nagyon csalogató szvsz
miért gondolod így?
egyébként örülnék neki, október közepén beszálltam 15545-ön, igaz hosszabb távra tervezve (2 év), de ha lenne egy jó kiszállási pont örülnék, mert a pannergy-ben kicsit utánanézve jobb lehetőséget látok (szintén 2 évre), és lehet megnövelném a pannergy pakkomat...úgy tervezték, hogy kibirjon egy atomtámadást is. De nekünk komolyabb fegyvereink vannak, mint pl Béla bá, a földmunkagépkezelő
-
-
tkazmer
addikt
válasz Inv1sus #6706 üzenetére
ez változó, van 2+ évre tervezett befektetésem (ilyen a mol + a meglévő pannergy pakkom), van olyan, amivel az econethez hasonló ugrásokat játszom meg (ez perpill otp, illetve volt kulcsszoft is, amikor a várakozásokat meghaladó árbevételt jelentett a cég vettem egy keveset, bár az rögtön bukta lett, adtam is el azonnal...), illetve vannak 1 évesek is, de azok államkötvény illetve bef. jegy (pénzpiaci alap) formában vannak, 1 évre már nem akarok részvényt venni, mert valamikor jönnie kellene egy nagyobb korrekciónak...
úgy tervezték, hogy kibirjon egy atomtámadást is. De nekünk komolyabb fegyvereink vannak, mint pl Béla bá, a földmunkagépkezelő
-
nagyúr
Bocsánat, hogy nem olvasok vissza, de Ti most mibe tennétek bele 1m forintot?
Declare var, not war. - Alcohol & calculus don't mix. Never drink & derive.
-
nagyúr
válasz concret_hp #6709 üzenetére
Kockázatot szeretem.
Futamidő nem lényeges.Declare var, not war. - Alcohol & calculus don't mix. Never drink & derive.
-
stangli
senior tag
A Raiffeisen legfrissebb elemzésében arra hívja fel a figyelmet, hogy legutoljára a Lehman Brothers csődje előtt egy hónappal volt ennyi esésre fogadó szereplő az opciós piacon. A határidős VIX kontraktusok is 27%-os emelkedést áraznak a "félelem indexben", ami ugyebár ellentétesen mozog az S&P 500-zal.
A VIX index most így néz ki.
-
tkazmer
addikt
válasz stangli #6712 üzenetére
alakul ez
mondjuk még szép, hogy egy 9 hónapja tartó emelkedés után van egy csomó esésre fogadó szereplő. viszont a lehman-éhoz hasonló csődre én nem tippelnék ilyen olcsó pénz mellett, mint ami most elérhető...úgy tervezték, hogy kibirjon egy atomtámadást is. De nekünk komolyabb fegyvereink vannak, mint pl Béla bá, a földmunkagépkezelő
-
tkazmer
addikt
válasz Jim Tonic #6714 üzenetére
olyan, amit könnyen, gyorsan, veszteség nélkül el tudsz adni
/ha pl. veszel egy részvényt, valószínű, hogy mondjuk az 5. év végére komoly nyereséged lesz rajta. de lehet, hogy egészen a 3. év végéig még bukóban leszel - tehát addig nem érdemes kiszállnod, így ha te csak 2 hónapra akartál befektetni, akkor egy részvény nem feltétlenül a legjobb választás/
ilyen likvidebb cucc pl. egy rövidebb futamidejű bankbetét, vagy egy pénzpiaci befektetési alap.
és nem kifejezetten likvid cucc mondjuk egy festmény, amit elég nehezen tudsz eladni.ebből vajon mi sül ki holnap? [link]
úgy tervezték, hogy kibirjon egy atomtámadást is. De nekünk komolyabb fegyvereink vannak, mint pl Béla bá, a földmunkagépkezelő
-
attiati
veterán
válasz stangli #6718 üzenetére
ha ez ilyen egyszerű lenne
Megvették a dubai sztorit, megvették a leminősítési rémhíreket, úgyhogy a viselkedés nem rossz. Viszont medvepiaci rallinak számít továbbra is a március óta tartó emelkedés.
És amúgy is, szeret kiszámíthatatlan maradni. Lehet, hogy jön még egy "fel" kör eljátszása, és csak aztán második szándékból esés.
Eurusd esik, miközben amcsi indexeket kihúzták idei csúcs közelébe. (korábban korreláció volt). De most nem a menedék szerep miatt erősödik a dollár. Lehet, hogy a carrytradesek új játékszert keresnek....?
Ha kamatemelést kezdenek árazni $-ban, akkor carrysek biztosan elkezdik zárni pozikat.
De ezt majd úgyis megmutatja a $ erősödése, ha fennmarad továbbra is.[ Szerkesztve ]
-
stangli
senior tag
válasz attiati #6719 üzenetére
én a véleményemet a lecsupaszított grafikon alapján alkottam meg, erre még rájönnek a hírek, pletykák... de ha ránézek a buxra, azon belül a az otpre vagy a molra azt látom hogy mindegyik egy sávban mozog hónapok óta, olyan érzésem van, mint ami 2008 nyarán volt. nincs kétségem, hogy le lehet kereskedni azt az 5-10%ot, ami benne van a piacban, de ez a fel, le sem mehet sokáig.
amerika ugyanez, ott a dow 10.1xx-10.5xx, s&p500 108x-111x, nasdaq 2100-22xx
tény márciustól októberig emelkedett, most oldalaz a piac. ebből én azt látom, hogy valaminek történnie kell és nem feltétlenül további emelkedésnek kell megtörténnie. amint te is tudod, a piac változik... én most lefele várom, majd elválik legkésőbb februárig. mivel most van egy olyan sanda gyanúm, hogy az év végi bónuszok miatt direkt tartják szinten a piacot. habár lehet, hogy tévedek és január után olyat menetel hogy pislantani sem fogunk tudni. -
attiati
veterán
válasz stangli #6720 üzenetére
Ha háromszögelnek, sávoznak, leült forgalom mellett, addig oké, hogy erősebb elmozdulás követi ezt. De milyen indokok szólnak az esés mellett?
Én se ellene, se mellette nem vagyok, csak mondtam, hogy nagyon nem egyértelmű.
Arról nem is beszélve, hogy hazai piac jövő tavaszra/tavasztól könnyen elszakadhat a nemzetközi hangulattól. Nem pozitív irányba
-
Inv1sus
addikt
ennyit a molról...
-
fLeSs
nagyúr
-
Inv1sus
addikt
Na Mol 15750 beszálló 16090 kiszálló Jól zártam a hetet.
Nem tudtok ajánlani valami jó tőzsdés könyvet? Olyan kellene, ami lehetőleg minél kevesebbet foglalkozik a dupla csészealjjal meg hasonlókkal és lehetőleg magyar tőzsdeszemléletű, nem pedig amerikai.
-
Inv1sus
addikt
húha Asszem fundás és celeb nélküli.
-
attiati
veterán
a legnehezebb kategóriát választottad
Tanulj számvitelt, mérlegelemzést, közgázt... meg olvasd az otp gyorsjelentéseit.
Úgyis a szájuk íze szerint alakítják[ Szerkesztve ]
-
stangli
senior tag
válasz attiati #6729 üzenetére
ezen felröhögtem rendesen ajánlhattad volna Dilbert tőzsdére megy című alapművet is
mielőtt félre értenél, kétség nélkül igazad, számviteli tudás elengedhetetlen... de ez a könnyed frappáns válasz ütőt rendesen, én már vártam, hogy felajánlod pl kecskeméti duo packjét egyik lehetőségként, de megleptél egy bal horoggal
habár ha jobban belegondolok ö már celebnek minősül -
Inv1sus
addikt
Anyukámnak kellene valami emberi könyv. Könnyen érthető, elmélyülés nélküli könyv kéne.
-
Dzoli
tag
stangli: Az már komoly chartista lehet, aki lineáris bontásban elemzi a Humetet.
tkazmer: Tudom csak példának szántad, de az 5 éves komoly nyereséggel kecsegtető részvényajánlásoddal sok Mtelekomos ellenkezne, akik 2000 óta ülnek a papírjaikon mostanra több mint 50%-os bukóban.
[ Szerkesztve ]
https://forexklub.hu /Tőzsde, CFD, Forex kereskedés/
-
tkazmer
addikt
hát, ha az így elszenvedett veszteségeiket a más részvényeiken elért hozam nem térítette meg (tehát összességében nem profitáltak rengeteget), akkor arra annyit tudok mondani, hogy úgy kell nekik
-
stangli
senior tag
válasz Inv1sus #6731 üzenetére
tudom nem magyar de fundás is valamennyire, könnyen érthető, emészthető könyv
A Warren Buffett módszer
Sikerrel a tőzsdén
de ajánlom neked, hogy bemész az alexandrába, vagy a libribe és a gazdaság sarokban kézbe veheted, beleolvashatsz és anyukádra szabva vásárolhatsz olyan könyvet ami rá illik illik -
stangli
senior tag
válasz stangli #6737 üzenetére
csak szösszenetként jegyzem meg, akár Kosztolányi könyvek is érdekes lehetnek... anno anyám meglátta, hogy mit olvasok, beleolvasott és annyira magával ragadta, hogy benyúlta magának és kiolvasta...
-
attiati
veterán
-
tkazmer
addikt
a portfóliósok már nagyon kivannak [link]
-
-
attiati
veterán
ilyen vonalat, mint amit ma otp, meg eurhuf produkált... látszik, hogy volt bőven likviditás
-
Inv1sus
addikt
Tőzsde lesz holnap? Ünnepek alatt hogy működik?
-
stangli
senior tag
válasz attiati #6746 üzenetére
mert mi volt eme két papírban? nemegyébért csak már második napja be sem léptem a webbrokiba...
tkazmer: amúgy pannergyvel mi van? sorra jönnek a bejelentések, ma is jött egy, erre jó,
hogy 800 fölött maradt...szvsz amíg x úr töm és el nem fogy a papírja ne számíts emelkedésre... feltéve ha nem jön egy tőkeerős befektető és ki nem billenti eme sávból.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 15 Pro 128GB FEHÉR TITÁN MAKULÁTLAN
- iPhone 14 128GB Lila Független Mint Az Új/1-3 hónap gar./Akku 92%/p3826
- minigép/ i5 6500T 35W/ Dell 3050 micro/ garancia/ ingyen foxpost
- Új Modell Apple Watch Ultra 2 49mm Black/2025.09.21 Apple Gar./p3825/
- Cisco SG200-50 smart switch - 48+2 portos Gigabites
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest