- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Android szakmai topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iPhone 16 vagy Oppo Reno13?
- iOS alkalmazások
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Mibe tegyem a megtakarításaimat? Összefoglaló!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fecow
aktív tag
válasz lajafix #11392 üzenetére
Hol írtam kivételt? Egy morális, emocionális szálat említettem meg, ami mivel emberek vagyunk nem elhanyagolhatóak, írtam, hogy arra ne ugorjatok arra feltétlen, persze megtörtént, mert azon könnyen rugóztok. Alapvető kivitelezési kérdéseket tettem fel, amit nektek támogatóknak csak elfogadható módon meg kellett volna válaszolni, de nem tettétek, (illetve _BM_ válaszolt valamit), csak jött a lenézés, hogy aki a vagyonadóról bármi negatívat mer mondani, az dilettáns, sőt eretnek. Én egyébként nem utasítom el vagyonadót önmagában, csak a kivitelezést látom problémásnak, illetve amit DeFranco írt, az is megfontolandó, hogy milyen kontextusba helyezzük az egészet.
És igen, megint az arrogancia, nézd meg ezt a hozzászólásod, te vagy a ráció, te mindent jól látsz, mindenki más csak félkegyelmű, naiv.
Mi abban a naivitás, hogy a vagyon adó nehezen kivitelezhető? Miért nem tették meg eddig ha az olyan egyszerű, igazságos, ésszerű? Persze tudom, mert sok a félkegyelmű tudatlan naiv. Kérdés, hogy a te arrogáns hozzá állásoddal mire lehet jutni országvezetési szinten, amikor emberek tényleges életét kell befolyásolni, nem a papírlapon kell görbéket húzni meg makró képleteket számolni. Néha le kéne szállni az elefántcsonttoronyból, úgy lehet könnyebb lenne.Nyergeld meg a nagyot
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49mm Black Titanium Black Milanese Loop - M
- Lenovo Thinkpad X280, 12,5" FHD, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, SZÉPSÉGHIBÁS
- Bontatlan - MacBook Air Retina 13" M3 Chip / 8C CPU / 10C GPU / 16 GB / 512 SSD - Magyar
- HP EliteBook 840 G5, 14" FHD IPS 120Hz!, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, 2GB AMD VGA, SZÉPSÉGHIBÁ
- Eladó Synology RT6600ax Router WiFi6
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs