Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Lacy6

    senior tag

    válasz philoxenia #57611 üzenetére

    Nem a konyhán van a hangsúly, hanem a beltérben lévő fotózáson.
    Amúgy a konyhában még elég sok fény volt, inkább az előszobában látszik hogy mennyire vérzik el az FZ200. Az a baj, hogy ilyen szituációk elkerülhetetlenek és pocsék lesz a végeredmény.
    Kiránduláskor ezt vitték szüleim magukkal és napfénybe még csak csak, de mikor bementek a várba akkor minősíthetetlen képek születtek. Konkrétan kiránduláskor elő kellett venni a telefont és háttérbe szorult a fényképező, amit konkrétan a kirándulásra vettek. Eleinte még engem is kérdőre vontak, hogy miért csinál ez rosszabb képeket mint a kis RX100, mert jóval nagyobb a gép meg drága is volt....
    Akkor mondtam nekik, hogy legalább 5-ször kérdeztem meg hogy mennyire fontos a zoom, mert nagyon rontatni fogja a képminőséget, gyakorlatilag luxusnak számít. Mindig azt a válszt kaptam, hogy nem kell sok, elég a 10-20x-os optika zoom.... hát tessék ebbe a kategóriába a legjobbat ajánlottam.
    Az már más kérdés, hogy 98%-ba nem volt zoommal készült kép és olyan 50%-a beltérbe készült képek :U
    Tudtam én is magamba, hogy FZ1000-el már nem lett volna nagy csalódás, mert jóval nagyobb a szenzor, de az már drága volt nekik. Mondjuk kíváncsi lennék beltérbe mennyire jó az FZ1000 egy S8, U11, Pixel 2XL mobillal szemben.

    Én vagyok Isten büntetése. Ha nem követtetek volna el nagy bűnöket, Isten nem küldött volna engem büntetésként rátok!

Új hozzászólás Aktív témák