Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • zka67

    őstag

    Köszönöm az eddigi válaszokat, de még nem vagyok meggyőzve se pro és se kontra.

    @nihill: ez már évekkel ezelőtt megtörtént és tegnap is megmértem egy 3 éves tápnál, 5V = 5.02V, 12V = 11.87V. Én ezeket az értékeket kifogástalannak találom, mivel bőven belül vannak az 5%-os tűrésen.

    @moha21: ezek névlegesen 420W-os tápegységek, egyetlen egy gép maximális fogyasztása sem éri el a 150W-ot. Ezek nem tuningolt, játékra kihegyezett gépek, hanem ipari mérésekre vannak használva. Meg persze itthon is ilyen tápjaim vannak minden gépben, de egyetlen konfig sem eszik többet itthon sem ennél. (lásd pl. adatlapom).

    @Tomi0703: rosszul tudod, mert van benne rövidzár és túlterhelés elleni védelem. Szerintem nem is gyártanak olyan tápot, amiben ez az alapvető dolog ne lenne benne. Volt már zárlatos tápcsatlakozós vinyó rádugva a gépemre és semmi baja nem történt neki, azon kívül, hogy a ventillátor megmoccant egy pillanatra és azonnal lekapcsolt a védelem.

    @rambustibi: szerintem is alaptalan a dolog, de akkor miért hülyéztek le többen is a másik topikban, hogy ilyen tápot még csak véletlenül se merjek ajánlani egy otthoni, netezős gépbe, mert felrobbantom vele. A te véleményeddel együtt nagyjából akkor 52:0 az állás eddig, mert tomi haverja nem érdekel, mint mondtam, csak személyes tapasztalatok és tesztek, cikkek.

Új hozzászólás Aktív témák