- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Xiaomi Redmi Note 8T - mélyvíz
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Aktív témák
-
Picturemaker
őstag
-
lsc
nagyúr
válasz total90 #36752 üzenetére
Mondjuk ha az elején is ezt kérdezed akkor nem kellene futni pár kört . Cf-et elméletileg bírnia kellene /procihúzással együtt/ de azért egy erősebb nem ártana . Egyébként egyszerűbb lenne egy-két hónap múlva a mostani 4890-et lecserélni egy 5870-re, a fogyasztás kb annyi lenne mint most, a teljesítmény meg állandó lenne nem úgy mint a cf-nél . Itt láthatod a fogyasztást egy 4 gigás ci7-el, az x2-nél nem hiszem hogy többet enne a cf, de lehet már terhelésnél zajos lenne a táp .
Az élet kegyetlen .
-
p_adam
addikt
válasz d@minator #36748 üzenetére
Szerintem hozzáér. Nem tudom hogy rezonál-e, van valami értelme memória és videókártya nélkül bekapcsolni?
Plusz egy láma kérdés: a tápon van egy 3 lyukas ventilátor kábel, az mire szolgál (nem magának szabályozza a fordulatot az igénybevételtől függően)? Így sem lesz elég csatlakozó a ház ventijeinek az alaplapon szóval gondolom valami venti szabályzót is szereznem kell. -
jegenye77
addikt
Úgy néz ki a 4890 Toxic se jön össze.Most 4870x2 nézegetek hogy 50-ért lehetne venni.Ugyan az a kérdésem hogy CORSAIR 400 CX bírná?
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
Vasinger!
nagyúr
Sziasztok!
Szerintetek ha egy 5850 280W-ot fogyaszt LOAD-ban, azt bírná egy VX450 egy ilyen konfig mellett, vagy esetleg egy húzott 4 magos mellett? Ha nem, mit javasoltok helyette?
[ Szerkesztve ]
-
Klemens
őstag
Sziasztok!
Phenom 9600 X4-hez, GTS250 SLI-hez milyen táp lenne ideális?
Előre is köszi!"A tegnap már történelem, a holnap még rejtelem, de a ma...adomány!"
-
vzsryl
nagyúr
válasz Klemens #36770 üzenetére
Lehetőleg várd meg a jövő hetet, mert mindig szokott lenni belőlük, és ha elfogynak, akkor hamar pótolják a készletet. Ha mégsem lehet majd őket kapni, akkor az Enermax ECO80+ 500W jó alternatíva lehet.
megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
-
dokee78
félisten
Configomhoz melyik lenne jobb választás?
Lehetséges VGA csere GTX 275.
CoolerMaster eXtreme 500W?
Corsair 400W PSU-400W 12cm? -
Templomegere
senior tag
kiváncsiságból felteszem a kérdést
giga x58 UD5
i720 4.2 1,26v
6gb 2000mhz
4 hdd , 3 ssd , 1 dvd , 1 fdd
10 db 12cm venti
giga 5870 1000/1300na ehez milyen tápot szerintetek ? ( 550VX adja most a delejt )
-
vzsryl
nagyúr
válasz dokee78 #36773 üzenetére
A 400-as Corsair is bőven elég hozzá, mivel a procid nem túl nagy fogyasztó, így tuningolva se.
(#36774) Templomegere: Kb. 60-70%-ra terheled le a tápod, ha full loadban van a géped.
i7 870@4Ghz+HD5870 ~255W load
A tiéd sem ehet többet 300W-nál.[ Szerkesztve ]
megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
-
KriptonX
tag
Hello tudna nekem segíteni valaki hogy egy 700 w os Hipro és FSP 700-80GLN táp közül melyik lenne a jobb választás ? A névjegyemben szereplő konfigurációt kellene kiszolgálnia.
Asus G56JR /Genius SW-HT5.1 5000/...Mi9Se
-
aram01
nagyúr
sziasztok
szerintetek egy Chieftec 410W ATX 2.0 ATX-410-212
elég az alábbi konfignak?:
-AMD Athlon II X2 245 processzor
-2gb ddr2 800mhz memória
-ASROCK N68-S alaplap
-Hd 3870
-Samsung 320gb Sata2 merevlemez
-oddnem kívánok tuningolni
Isten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
-
fenergie84
addikt
Megint itt!
Valaki erről tudna infót adni:Chieftec GPS-300AB-100L
sehol nem találok róla semmit...
-
total90
veterán
Hello!
1-2 hete van egy Enermax Pro82+ 525W-os tápom és van egy srác, aki ilyen tápot akarna az igen bika számítógépbe. No már most, ő már megvett mindent, tápot is... de nem volt ilyen és egy Corsair HX520-as tápot vett. Mivel mindkét táp garis (Enermax 3 év, Corsair 5 év) így felmerült mindkettőnkbe a csere lehetősége, de ő fizetne nekem még 10 000 forintot. Szóval egy Enermax Pro82+ 525W-ért egy Corsair HX520+10 000 forint az megéri? A konfigom az adatlapomon.
Ha nincs jó, ló a szamár is.
-
janagawa
csendes tag
Sziasztok!
Van egy ilyen konfigom és a kérdésem hogy a Chieftec táp elbírja-e ezeket? Illetve kitudja-e szolgálni mind1ik alkatrészem?? Egyáltalán megéri ilyen tápot venni? vagy inkább valami má fajtát? Köszi!!!GIGABYTE GA-MA790XT-UD4P
AMD Phenom II 955 3.20Ghz AM3 BOX
CSX 4096Mb DDR3 1800Mhz KIT
HD5850
BenQ E2200HD
SAMSU NG 500GB F3 7200rpm 16Mb SATACHIEFTEC CFT-600-14CS 600W
-
jeni
félisten
Szia
A jelenlegi gépem,egy Aus P4C800-deluxe,3GHz Pentium,Gigybyte 7600GS,2x1 GB Geil memória, 250 HDD, 2db optikai iró, ami volt egy 420W Chiftec táp az most elszált
Amit kinéztem egy Corsair VX450W lenne. A mostanihoz gondolom elegendő lenne,de későbbiek folyamán,mik?melyek? az amit a Corsair maximálisan kitudna elégíteni egy új gépet,pl.: Dual Core (40-50 ezer Ft-s) izmosabb videokártya (30-40e.Ft-s) és azt meddig, vagyis mekkorát tudna kielégíteni?
Azért esne a Corsairra a választás mert arra 5 év garancia van,ellenben a többivel ami 2 vagy 3 év jótállással rendelkezik
Esetleg más alternatíva? Előre is köszönöm a segítséget
[ Szerkesztve ]
-
jeni
félisten
A DUAL PCI-e VGA támogatás mely tápoktól van?
Gigabyte tápok:
Gigabyte 720W SuperbAsus táp is tudja ugyanazt?
-
Lacus_84
senior tag
Sziasztok!
Az új gépemhez, amit most fogok összeállítani, egy FSP 350-PNF tápot néztem ki. Viszont most olvastam, hogy nincs rajta PCIe csatlakozó, illetve SATA is csak egy. A kérdésem az lenne, hogy milyen tápot tudnátok ajánlani hasonló minőségben/árkategóriában, amin van PCIe csati, és SATA is legalább kettő.
Köszi előre is!
-
Dyno
veterán
Mindegyik támogatja, csak naftával bírja, ez hogy egyikre crossfire a másikra pedig sli, teljesen mindegy, továbbá amiket linkeltél tápok komolytalanok főleg a Corsairhoz képest, főleg hogy az 550-es Gigában 450-es AcBel elektronika van, szvsz, 360W-ot tud a 12V ágán, a Corsair pedig 396W-t.
Mindegyik táp tudja sli/tcf-t csak valahol átalakítózni kell mert, nincs elég kábel, de erőlétileg bőven tudja.
janagawa:Bőven!
[ Szerkesztve ]
-
őstag
Sziasztok!
Az alábbi gépbe kellene táp 20kig
asus p5n32-e sli plus
Q6600@3ghz
4gb 800Mhz Geil ultra
VGA még kétséges de valami brutál lesz ami zabál rendesen
200Gb HDD
DVD író, stb
Szóval ennyiből mi jönne ki? A lényeg hogy hosszútávra lenne és legyen elég egy brutál VGA-nak
Aprók között találtam egy ilyet: FSP Epsilon 1010W 22.000Ft 5 év gar
Ezt esetleg érdemes? Vagy felesleges?
Köszi -
Dyno
veterán
válasz dave93 #36792 üzenetére
Inkább ez.
Ez elvisz még egy 4870cf-t is még ha tovább húzod a procit is.De ami írtál FSP táp, nem igazán az ajánlott széria, részleteket lásd az első hsz. végén.
Továbbá túl sok.
De az alaplapodon lévő nem tudom milyen 500-as FSP miért nem maradhat?[ Szerkesztve ]
-
14adam
addikt
válasz dave93 #36792 üzenetére
Teljesen felesleges....
Egy i7-es 870-es proci 4ghz-n járatva megy egy 4870x2 evett 390w-t konektor felöl,ebből még kb lekell venni 20%-ot a táp hatásfoka miatt,ez olyan 70w körül van,tehát az egész gép evett 320w-t.
A te gépednek bőven elég egy Fsp Everest 500Jah,kezdjük ott,hogy hiába 1010w az a táp,egy 500-as belsőre épül...
Lacus_84:kb mint az Fsp 350 pnf.De ha néma gépet akarsz összerakni akkor inkább ne ez legyen.De ez is halk,csak nem néma gépbe
[ Szerkesztve ]
-
Digitman
csendes tag
Sziasztok!
Tápot keresek a következő konfighoz, de eléggé tanácstalan vagyok:
Intel Core2Quad Q9550 (későbbiekben hajtva lesz)
ATI Radeon HD4850 (későbbiekben valamelyik HD5800-as széria)
4 GB Ram
3 HDD
1 DVD-író
TV-tuner, hangkártya, Firewire kártyaElőre is köszönöm a tanácsokat.
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest