- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
vence
aktív tag
válasz
weres78 #195259 üzenetére
Az Allegro.hu -n
48.950,- Ft-ért jó referenciás eladótól is elérhető a 8 GB-os,
régiós modell, itthon is ez árulják/-ták.
Próba SMart-tal ingyenes a szállítás is.Ha nem adnak engedményt, esetleg meg lehet mutatni az üzletben, esetleg innan rendelni.
Már fórumos is rendelt korábban, ha a G34-re keresel itt, megtalálhatod.Azért egy Honor X6b elég kemény büntetés
és valahogy kidobott pénz is - egy ilyen népszerű G 34-hez képest, amit a sokkal jobb telókhoz szokott nyugatiak kapkodtak és hívták rá fel a figyelmet.
Erre még csak tesztelve sem lett, pedig történelmet írt a mindenkinek elérhető eSIM-mel. -
5-ös kezelő
senior tag
válasz
weres78 #195242 üzenetére
Tudom, miről beszélsz.
Két évig használtam törött kijelzős 2017-es telefont. A sérült kijelző előnye, h már nem kell félni a leejtéstől. Sok tanácsot kértem és kaptam is (köszönöm), h milyen készüléket vegyek. A vásárlás azon bukott el, h amikor a kp-t lobogtatva elmentem a frissen nyitott Xiaomi boltba (nyitási akció), már csak lila színű volt a kiszemelt típusból. Ez kihagyható ajánlat volt, és a rendeléstől is elment a kedvem. Hardveraprón rengeteg jó ajánlatot találtam, új és bontatlan, garanciális kedvező áron. Ott akadtam el, h mire is használnám az új készüléket, tulajdonképpen alig vmire. Ezért legyőztem féktelen pénzszórási vágyam (egyelőre), és vettem (HA) egy olyat, mint az enyém, csak nem törött elöl-hátul. Sőt, még az akkuja is bír eleget. Olcsóbb volt, mintha kicseréltem volna a kijelzőt, üveg hátlapot és az akkut a P9 Lite-ban. Ráérek akkor dönteni új telefon dolgában, ha ezen már nem fut az a pár alkalmazás, amit használok. Összegzés : Megértem a kollégádat, vagyunk így még páran. Talán elég lenne neki a Honor X6b is / ha lead egy 2G-s telefont Telekom-nál, 26 ezresért kap egy újat / készülékcsere akcióban. [link]
-
vence
aktív tag
válasz
weres78 #195242 üzenetére
Az ajánlott és már régebben kifutott G32 helyett, én inkább az újabb
moto G34 5G-t javasolnám (esetleg G35 5G)
Alig drágább 8 GB RAM-mal.
Gondolom nem szempont ...
de eSIM-t is tud, ezért is jobb hossszabb távra is!
Szerintem, több szempontból is jobb választás és ezen az árszinten, nem is használtban érdemes gondolkozni.Ugyanazon a helyen van raktáron ..., [link]
meg kell kérdezni, valami közeli üzletben, hogy berendelik-e neked fixre valami kedvezménnyel ??
Esetlen MM-nél ugyanez ... mivel már ez is inkább kifutott és ilyenkor szoktak engedményt adni.
Érdemes a neten is kutakodni, akadhat olcsóbban is.
(EU-ban 100,- € körül is elérhető a 4 GB-os.)A HD kijelző itt kimondottan előnyös, azon alapból is nagyobbak a betűk, de ez állítható is.
-
vence
aktív tag
válasz
weres78 #192810 üzenetére
Szia!
Szerintem, a szolgáltatói vételt elfelejtheted, ha csak nem szeretnél ez alkalomból váltani is!
Szóval semmit nem javult a helyzet, már egy ilyen árkeresésnél is csak a negatív tapasztalat jön ...
És választék sem nagyon van, mint írták.Sajnos nem írtad, hogy most milyen készüléked van, de szerintem,
lehet, hogy egy
Motorola Edge 50 Pro - 12 - 512 GB-os telóval járnál a legjobban. Az nem sokkal több, mint a kereted fele, pl.
[ az eMAG-nál ] most ....... 175.900,- több szín
( árukereső: ajánlható helyeken - 198 eFt-tól )De megnézhetnéd valamelyik nagyobb helyen a sima
Edge 50 -est (ez is 12 - 512 GB-os), hasonló 3x kamerákkal,
mert lehet az is elég lenne. Ez most először akciós az
[ eMAG - Őrült napok ] -ban, -15% - 159.900,- 2x szín
( árukereső: ajánlható helyeken - 184 eFt-tól )De még az Edge 50 Ultra is belefér a keretedbe - 16 GB RAM és
1 TB (ezer GB) belső tárral, esetleg különleges, igazi fa hátlappal.A 3 tel adatainak összehasonlítása:
Compare Motorola Edge 50 vs. Edge 50 Pro vs. Edge 50 Ultra - GSMArena.com -
cs.zs.
veterán
válasz
weres78 #192810 üzenetére
Szia,
ha a szolgáltatónál a 300.000 Ft-os / Ft-ig ársávban nézelődsz,
és nagy és jó fényképezős telefon érdekel, akkor ott jön veled szembe pl
a Honor 200 Pro 12/512GB, ami feltöltősben 291.000 Ft, és ha ebből engednek az előfizudra 30-at, akkor 261 ezernél jársz. Ennyi pénzért megveheted a legnagyobb nevű boltokban is, mindben szokott lenni nullás hitel is, és akkor nem kell 2 év rablánc.
Tehát a One.hu ajánlata erre a készülékre nem jó, nem versenyképes.
Nem bombaüzlet, de kb versenyképesnek tűnik a Xiaomi 14T ára, amennyiben a feltöltős 204.000-ből jön le a 30 e Ft, de ez is csak a kisebb, 256GB verziónál igaz, az 512GB-os 300e Ft-osra semmiképp.
Alacsonyabb ársávban pl a SONY Xperia 10VI 5G 128GB a szolgáltatónál 189.000 Ft, ha ebből kell levenni a 30-at, akkor 159-nél jársz, ami megintcsak "semmilyen", mert máshol sem több, 2 év rabláncot nem ér.
Ha pl a Motorolákat nézzük (és azt hogy mi VAN készleten), akkor 300.000 alatt csak az EDGE 50 Neo elérhető, feltöltősben 174.000 Ft, máshol 145-150-ért elérhető, tehát megint ugyanoda lyukadunk ki.
Tehát amennyiben a feltöltős árból jön le a kedvezményed, akkor nem jók az ajánlatok.
Ha az említettektől alacsonyabb árak játszanak, akkor meggondolandó lehet.
-
törölt tag
válasz
weres78 #192190 üzenetére
Ugyanazt az eSim-et csak egy készüléken tudod aktiválni.
A fizikai SIM olyankor kuka, szóval nem opció, hogy ugyanaz a szám ott az egyik telefonban eSimként, a másikban fizikai SIMként. Viszont van a Telkomnál pl Multi SIM, ott ugyanazt a számot kapod és azzal lehet több készüléket használni. Egyikben a fő szám fizikai vagy eSIMként, másik készülékben a hozzá tartozó multiSIM, az is lehet fizikai/eSIM. Viszont ezt a Telekom plusz pénzért adja vagy valamelyik korlátlan előfizetés tartalmazza, de az se olcsó. -
vence
aktív tag
válasz
weres78 #192175 üzenetére
Ha a közeli fénykép alatt a makro-t érted, akkor csak olyan telót szabad venni, amelyik tud autofókuszos (AF) makrót!
Ezt a közép kategóriás Motorolák általában tudják.A méret miatt pedig az Edge 50 kínálkozik ... + 10MP tele-kamera.
Itthon drága (és szegényes a kínálat), csak 12 - 512 GB-os verzió van.
Most nagyon jó áron elérhető az olasz Amazon-nál
>> ~ 352 EUR (inkl. szállítás)[ Motorola edge 50 (12/512 GB, Camera 50+13+10MP 6.67" pOLED Super HD 120Hz, IP68 ... stb. ]
SPEC-s - összehasonlítás >>> pár alternatív lehetőség:
Compare Motorola Edge 50 Fusion vs. Motorola Edge 50 vs. Motorola ThinkPhone - GSMArena.com> az Edge 50 Fusion jóval olcsóbb itthon is ( és van ( 8 - 256 GB-os is)
>> a ThinkPhone - felsőkategóriás hw. és nagyon extra-kivitel,
harmadáron, kiárúsításban !!!
(A két utóbbihoz még 68 W-os szabványos PD gyorstöltőt
- cca. 15 eFT és gyári tokot is adnak! = ~ 20k ) -
cs.zs.
veterán
válasz
weres78 #187820 üzenetére
"200-250.000ig. Ez a max, de ha olcsóbban van ami megfelelő az elvárásoknak, akkor az....
Extra esetleg
3,5 jack, értelmes értesíő led, stabil bluetooth kapcsolat, erősebb fényben is látható kijelző..."Én 1 hónapja vettem Samsung A25-öt, emag 103.400.- Ft volt, bejött, egy percig sem akartam visszaküldeni
-6/128 GB jobb helyeken ~80.000 Ft
-8/256 GB jobb helyeken most is ~95-105.000 Ft-van 3,5 mm jack
-brutusz helyett vezetékes fülessel nyomom,
-6,5" 1000 nites 120Hz SuperAmoled, ez már jól látszik, bár ettől még sokkal fényesebbek is vannak,
-az AOD (Always-On-Display) pedig simán üti az értesítő ledet, semmiről nem maradsz le -
-
cs.zs.
veterán
válasz
weres78 #187829 üzenetére
Lehet hogy kipróbálnék egy Xiaomi 13T-pro-t.
12/512GB kivitelben 220-240.000 Ft.
De részemről ez nem ajánlás, csak puszta kíváncsiság.
Megnézném azt is, hogy mi a legjobb Samsung abban az árban, és nekem szimpatikus a Nothing Phone is. Utóbbinál legalább látok valami innovációt, a többinél kb semmit. -
cs.zs.
veterán
válasz
weres78 #187820 üzenetére
Szia,
önmagában a 3,5mm Jack megléte/nemléte ne tántorítson el egyik telefontól sem, hanem komplexen nézd, ez csak 1 összetevő a sokból.
Ha nincs benne, USB-C / 3,5mm Jack adapterrel olcsón orvosolható. Nyilván meg kell találni a hozzá passzoló darabot, mert lehetnek szoftveres szivatások (pl Samsung DAC).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- 3D nyomtatás
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Medence topik
- További aktív témák...
- Honor Magic V5 -- 512Gb -- 16Gb Ram -- Magyar Nyelv -- EREDETI
- Samsung Galaxy A56 5G 256Gb Dobozos 24 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 1TB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest