- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
sexymusprime
tag
válasz
TaylorPro #28518 üzenetére
#28518:
ÉPPEN tegnap érdeklődtem, körülbelül annyit mondtak, hogy a magyar Acer márkaszervizre nem feltétlenül kell számítani. Volt már, hogy átvették a terméket, volt hogy nem, de leginkább az a jellemző, hogy vagy az Acer, vagy az expansys kiküldi Hollandiába a készüléket, és ott javítják, ha van valami vele.
Egyébként magába a telefonba én egy pillanat alatt beleszerelmesedtem, de ez a garanciás dolog, illetve a lokalizáció problémája eltántorított a vásárlástól
az is baj, hogy nagyon kevés kritika van róla, de az a kevés leginkább kizárólag azt említi negatívumnak, hogy gusztustalan ronda a telefon (nem az én szavaim, NAGYON szidják a kinézetét valamiért(?)), illetve hogy nem top minőségű az anyag amiből készült. Azon kívül csak jókat olvasok. -
maki12
senior tag
válasz
TaylorPro #28133 üzenetére
Attól függ mire kell,4X-be nincs nagy aksi,de ha hétköznapi használatra kell csak akkor bőven elég az a hardver,sebességbeli gondok nincsenek vele,szép HD kijelzője is van...Nexus az egy újabb készülék,magasabb kategórába tartozik!
(És ha az ár a szempont akkor 4X elég jó árba van,függetlenül is meg Telenorba is)
-
w333
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Xbox Series X|S
- E-roller topik
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Linux kezdőknek
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- Autós topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios 300 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 6GB WIN10
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 Plus 64GB / 12 hónap jótállás
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest