Hirdetés

Aktív témák

  • tisztaszesz

    csendes tag

    Sziasztok!
    Okostelefont szeretnék vásárolni.

    Ezekre használnám:
    Telefonálás, internet(wifi,3g), email, zene(MP3)
    GPS -fontos hogy könnyen találjon jelet és jól tartsa azt, lehessen offline is navigálni(elég gyakran a világ végére küldenek, ahol nincs mobilnet, wifi)
    Laptop+kompakt+telefon kombót váltanám ki vele

    Min 3,7"es kijelző.
    Vakus kamera amelyet legtöbbször beltérben használnám(építkezés)
    Qwerty(igazából ez sem fontos, de akkor legyen 4" vagy a feletti a kijelző)
    Mókolni nem nagyon akarok vele, persze nem gond ha mégis kell.
    Élettartamát tekintve jó lenne ha kihúzná úgy 2-3 évig.
    Valamint ne legyen pehelysúlyú(olyan 150gvel már kibékülnék) és ne amoled? legyen a kijelzője, mert engem egyszerűen zavar. Haveroknak az SGS/II-esét próbáltam, engem zavart a kijelzö, igaz csak pár percig nyomkodtam őket.

    Akkuidő: azért egy reggel 6-7től este 9-10ig terjedő időszakot(töltés nélkül) úgy 1-2óra gps, 0,5 óra telefonálással, óránként frissülő email-el, meg 1-2óra zenével jó lenne ha kibírna.

    Op rendszer: teljesen mindegy végeredményben, Nokia N73ról váltanék, most adta be a derekát véglegesen(emiatt mondjuk a symbiant kizárnám, valami újra vágyom). Helyette kellene valami sürgősen(max 2 hetet tudok várni)
    Márka is teljesen mindegy, csak megbízható legyen, elfogadható sebességgel.

    Ár, talán ez a legfontosabb tényező. Úgy 70-90k(max 100) közé gondoltam, de kártyásan venném szolgáltatónál(vagy GSM boltban) függetlenül.
    A garancia miatt is bajban vagyok, mert ahogy nézegettem boltokat, mindenhol csak bolti garis van. Gyártói garisat már sehol nem árulnak?

    Nagyjából mindent leírtam amire szükségem lenne, mit ajánlotok?

    [ Szerkesztve ]

    Milyen memóriád van ? Az egyiket a Bluefish-ben vettem, a másik meg Kingmax - Th3G4rd3nR ****A tisztaszesz elfogyott****

Aktív témák