- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Új információk a Galaxy A36 és Galaxy A56 kameráiról
- iPhone topik
- iOS alkalmazások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Garmin Forerunner 165 - alapozó edzés
-
Mobilarena
Vírusirtó Topic 2019
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
zolee0307
őstag
válasz Shuzen #10583 üzenetére
Köszi. Mondjuk a 200 Mb-os memóriahasználat nekem soknak tűnik.
Lehet én is inkább a Comodo IS-t, vagy egy Avira (vagy Avast)+Comodo Fw+mbam kombót rakok fel. A Comodo Is-től kicsit tartok, mert amelyik tesztet néztem, ott nem volt olyan jó, mint az avira, vagy az avast. Mondjuk nem tudom, melyik az erőforrás igényesebb, az IS, vagy a 3 programos csomag.
///\\\ Már a jövő sem a régi ///\\\ Magyar égre magyar UFO-t ///\\\ Sose nyomjá full kretént - Kirk Lazarus (Tropic Thunder) ///\\\
-
blattida
nagyúr
válasz Shuzen #10599 üzenetére
A vsmon.exe sosem volt egy kis fogyasztású folyamat, nálam évekig ment za fal, már akkor is ilyen volt és amikor nem oly rég egy bétát próbáltam az ingyenes za is-ből, akkor is ilyen gondok voltak vele egy p4-es gépen.
Gauranga! हरे कृष्ण हरे कृष्ण कृष्ण कृष्ण हरे हरे || हरे रामा हरे रामा रामा रामा हरे हरे||
-
GEPESZ66
veterán
válasz Shuzen #16188 üzenetére
Az előbb kérdeztem egy másik fórumon, de talán itt megválaszoltad a védelemre vanatkozó kérdésemet.
Talán az alábbi három közül a NOD lesz a befutó,bár gondolom jobban fogja a gépet, mint az MSE.
Sokan mondják, hogy korlátozott fiókkal használjuk a gépet. Én évekkel ezelőtt jártam úgy, hogy a korlátozott fiókot használva egyes programok, vagy játékok nem tudtak mentést csinálni, már nem emlékszem, hogy melyik volt az. Ezek után inkább rendszergazdaként használom a gépet, s próbálok odafigyelni."Elég régi volt a rendszerem, ezért tegnap felraltam a WIN8 Upgrade-t.Viszint a HP scanner-t, a CANON nyomtatót, ill. a MICROSOFT webkamerát nem ismerte fel a WIN8, ill. nem is volt hozzá WIN8 driver. A korábbi driverek-et kompatibilitás módban felraktam, de azt tapasztaltam, ill. a fórumokon olvastam,hogy a Skype esetében a webkamera nem működik.A korábbi rendszerem a KIS2013 védett, de az utóbbi időben bekapcsoláskor nagyon megfogta a gépet, az is lehet, hogy a legutóbbi patch volt az oka.Valamint már a korábbi rendszertelepítéskor megfigyeltem, hogy az NVIDIA driver csak akkor települt, ha a KIS-t kikapcsoltam. Most ezért másik védelemben gondolkozok.
NOD32 újságos kóddal
F-Secure IS újságos kóddal
MSE
Szerintetek melyiket válasszam, hogy a gép sebességét csak kis mértékben fogja vissza, de a védelem is elégséges legyen?
Vagy esetleg a KIS csak azért fogta vissza a gépet, mert már hulladékkal volt tele a rendszer?"
Új hozzászólás Aktív témák
● TILOS a warez!
● Vírusos, vagy egyéb kártevőt tartalmazó linkek a topikban való elhelyezésére vonatkozó szabály:
Tilos a topikban bármilyen vírusos vagy lehetséges vírusos kártevő link elhelyezése.
Az ilyen linkek megosztása csak privátban, PH tagok számára osztható meg.
Ellenkező esetben a hozzászólás törölve lesz.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Védje meg számítógépét a vírusoktól!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest