Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Cs1csó

    félisten

    válasz TeeJay #56605 üzenetére

    Vakarom a fejem passz... ha jónak érzed akkor inkább hagyd, bár a te esetedben - némi torrent :DDD - a memória fogyasztás és a sávszél foglalás fontos lehet és a BD memória fogyasztása viszonylag magas de ha a hálózatot nem bántja az fontosabb érv mellette.

    Igazság szerint 3 védelem van amit ESETLEG érdemes lenne kipróbálni:
    - Avast Free -memória terhelése jó esetleg a hálózatra gyakorolt hatás lehet kérdéses
    - Kaspersky Free - örök dilemma ez a terméke szerintem elég jó a gépterhelése sem vésze bár érdemes kalibrálni az üresjárati vizsgálata pár óránként túlzás de ki lehet kapcsolni a hálózattal kapcsolatos viselkedése itt is kérdéses
    - Comodo Cloud AV - felhő védelem ezért a hálózat megint kérdéses

    DE mindenképpen ezt a hármat próbáld ki:
    - alapos eltávolítás, telepítés majd egy nap használat feljegyezed a forgalmazott adatmennyiséget és a 4-ik napon összehasonlítod a 4 terméket, esetleg a saját gépeden netezel is ezeken a napokon vagy csinálod a szokásos dolgaidat és ezek alapján hozz döntést.

    Az Avast Free mellett most pozitív érv, hogy végre teljesen 64 bites lett a program - eddig talán a viselkedés védelem rész 32 bites volt ha jól tudom - és ha a 3 alap modullal telepíted - viselkedés - , web - , fájlvédelem a hardveres virtualizációt és az SSL forgalom szűrését is kikapcsoltam.
    A Kaspersky Free gépterhelésre talán kisebb tehát jobb, de telepítés során és után is oda kell pár dologra figyelni: a telepítésnél a Kaspersky Secure Network-öt érdemes elfogadni de a marketing célú adatküldést inkább utasítsd el - el lehet - telepítés után érdemes törölni - külön program - a programok és szolgáltatások közül a Kaspersky Secure Connection ami egy VPN cucc de csak pár száz MB van ingyen utána fizetős, ki is lehet kapcsolni de minek legyen ott. A másik érdemes amit írtam az üresjárati vizsgálatot kikapcsolni és az SSL forgalom szűrését is

    A Comodo Cloud AV-vel régen volt már kapcsolatom nem nagyon kell variálni vele.

    Amennyiben belevágsz a kipróbálásukba írd már meg a tapasztalataidat - a téged érintő területekre kihegyezve a beszámolódat - kíváncsi lenne rá itt sok ember ugyanis a te komoly sávszélet és netkihasználásod magas foka érdekes lehet.

    Ha fizetősben gondolkodsz akkor az Emsisoft AM amit érdemes lehet még kipróbálni de csak ha az előbbi ingyenes megoldások nem válnak be.

Új hozzászólás Aktív témák