Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • huskydog17

    addikt

    LOGOUT blog

    Ma kíváncsiságból felraktam a legújabb ingyenes Avast-ot, mert a legfrissebb tesztek szerint a legjobbak között van a rendszerre gyakorolt hatás szempontjából. Arra voltam kíváncsi, hogy vajon gyorsabb-e a 360 TS-nél. Nos, súlyos hiba volt felrakni, mert az Avast Free a notimat totál hazavágta:
    A telepítés gond nélkül lezajlott, aztán a noti következő indítása már gyanúsan lassú volt (fél perc helyett több percbe telt a boot). Először csak az Avast GUI-ja fagyogatott előszeretettel, aztán sikerült neki egy kék halált is összehozni, miután az egész rendszer válaszidejét legyilkolta (még az internet is kínkeserves volt vele). Kék haláált már vagy 4-5 éve nem láttam egyik gépemen se, pedig több különböző AV szoftvert kipróbáltam, de ennyire instabil AV szoftverral még sosem volt dolgom. Több órányi szenvedés után sikerült levakarni ezt a *** Avast Free cuccot és ment vissza a 360 TSE aztán a gép újra stabilan és normális sebességgel üzemel.

    Innentől az Avast-ot én nagyon messziről kerülni fogom, az tuti.

    #37967: Védelem szempontjából nem gond, hogy a TSE nem a 8-as főverzión van, mert a benne lévő AV motorok ugyanúgy frissülnek ugyanazokkal a definíciókkal, mint a TS esetében, szóval ugyanannyi kártevőt ismer. A Total Security 8 mindössze néhány plusz funkciót tartalmaz. Hasonló a helyzet, mint az ESET-nél, ahol van ugye a Nod32 és a Smart Security, ahol mindkettő ugyanazt a motort és definíciókat használja, csak a Smart Security több funkciót és szolgáltatást kínál.

    [ Szerkesztve ]

    Gameplay csatornám: https://www.youtube.com/channel/UCG_2-vD7BIJf56R14CU4iuQ

Új hozzászólás Aktív témák