Hirdetés

Hirdetés

Aktív témák

  • Halee!

    Nem tudom hol kérdezzem meg, ez a vírusos topic talán a legjobbnak tűnik.
    NOD-ot használok. Oda engedtem a gépemhez nemrég valakit (én tudom, hová nem szabad ellátogatni, tehát én nem szedek be vírusokat, spyokat -elméletileg :D , legalábbis nod szokott jelezni, mielőtt bejutna valami), de mire hazaértem egy olyan izét kaptam be, ami az asztalom hátterét eltüntette, és egy állandóan felugró narancsszínű szörnyűség lett a helyén valami reklámmal, h milyen vírusirtót töltsek le ami majd eltünteti ezt..
    Ilyet még nem láttam, 47 felugó ablakot kapcsoltam ki, mire tudtam használni a böngészőt. Látszólag üres oldalak voltak, de mindegy, nem ez a lényeg.
    Na az lett a vége, h Superantispyware-t letöltöttem, és az megtalálta, el is távolította, nincs is vele bajom, csak azóta a "Feladatkezelő"-t nem tudom megnyitni.

    Tálcán jobb egérrel szürke színű, és hát ilyen módon nem megnyitható,
    "ctrl+alt+del"-el pedig azt kapom egy felugró ablakban, h a "Feladatkezelőt letiltotta a rendszergazda".

    Kérdésem az lenne, h hogyan kell feloldani a letiltást?

    Amúgy jó ez a topic, nem tudtam, miért szidják a Nodot mások, most már értem, vírusok ellen véd, de spyware ellen inkább mást használjunk. Ez logikus magyarázat, tehát nem a Noddal van a baj, csak azokkal az oldalakkal, amiket nem kéne látogatni..ehhehh.. :B

    Javíts ki nyugodtan, ha tévedek valamiben. :)

Aktív témák