Hirdetés

Aktív témák

  • Fire/SOUL/CD

    félisten

    válasz amadeus11 #37386 üzenetére

    Hali!

    Csak ezen a héten 2 gépen is előállt a lassulás az Avast miatt. Egyik gép sem mai modern konfig, de nem is olyan kicsi, ami indokolná a lassulást.
    (mind2 gép Xp Pro Sp3 naprakész WU, az egyikben Athlon XP 2400+ 512MB RAM, a másikban Celeron 3200 1G RAM)

    A lassulást már a telepítést követően kapásból észrevenni, amikor indul az OS, van amikor fél percig egy kis felkiáltójel van az Avast ikonján és pörög csak pörög. Ilyenkor már borítékolható, hogy a böngészés is "belassul", bár inkább az lenne a helyesebb meghatározás, hogy "darabosan" jönnek le az oldalak(meg-megakad).

    Normál esetben max 5 másodpercig pörög az Avast logo meg rajta a felkiáltójel, és akkor nincs is gond vele, tényleg jól megy, nem zavar semmit. Nem tudom, hogy mi okozza a problémát, mit nem szeret egy konfigban, de ez a jelenség valóban létezik, persze nem mindenkinél jön elő.

    Fire.

    UI: ugyanez a jelenség már nem egyszer, tényleg erős gépeken is előjött, szóval még azt sem lehet mondani, hogy egy bizonyos teljesítményű konfig alatt ne telepítse az ember...

    Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)

Aktív témák