Hirdetés

Aktív témák

  • Fire/SOUL/CD

    félisten

    Hali!

    Ja a PC Tools IS 2010-ről meg teljesen elfeledkeztem...
    Szóval simán felment(W7 x64 alá), elsőre frissített 55 megát, majd ezután zökkenőmentesen elindultak a moduljai. Lényegesen lassabbnak éreztem, mint a 2009-est, de ennek gondolom az új/továbbfejlesztett funkciók lehetnek az okai. Érdekes módon elég lassan töltődik be egy gép restartnál, kb 25-30 másodperc is eltelik, mire elindul minden védelmi modul. Alapvetően jó benyomást keltett, azonban Nálam jelentkezett egy bug, nevezetesen, hogy nem frissült. Pontosabban mindig egy és ugyanazon 160Kbyte-os frissítést szedte le, és írta ki hogy OK minden, de ha rögtön ezután megint updateltem, akkor megint a 160KB-os frissítést szedte le, és így tovább és így tovább... :(((
    Maga az IS 7.x verziót írt ki minden moduljára, nem tudom, hogy ez azt is jelenti egyben, hogy az integrált tűzfal is nagyobb tudással/szolgáltatásokkal bír, mint az ingyenes 6.0-ás, bár gyanítom igen.

    Szóval ha valaki kipróbálja, akkor várom véleményét, elsősorban a update buggal kapcsolatban...

    Fire.

    [ Szerkesztve ]

    Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)

Aktív témák