Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Vesa

    Topikgazda

    válasz FőDudu #1455 üzenetére

    Számos beszámoló van róla, hogy rohad a szerkezet. Ennek oka, hogy a kínai csodatech náluk annyit tesz, hogy kívülről porszórják az amúgy nem rozsgamentes anyagot. A víznek pedig van az a kellemeltlen tulajdonsága, hogy befolyik minden apró résen, így a csövek belsejébe is, ahol már nincs festék. Onnan pedig azonnal elkezd rozsdásodni és 3-4 év alatt szétrohad az egész. Ami valóban még kifizetődő egyébként, feltéve, ha a fólia nem adja meg magát előbb (nálam eddig két esetben ez történt, most fogyasztom a harmadikat). Mint írtam, én is ezért veszek újabbat annak ellenére, hogy tudom, csak a műanyag szeméthalmot segítem elő vele, mert nem fogja 10 évekig bírni és megy a kukába hamarosan ez a nem kevés műanyag. Szóval abban nincs vita közöttünk, hogy jó dolog a medence! Csak sajnálatos, hogy a kínaiak konkrétan a szemétdombra termelnek és nem tartós használatra.

    A korábbi hozzászólásomban a fillérb*szásra reagáltam, nem arra, hogy a medencézés hülyeség. De azzal jönni egy ilyen vacak minőséggű kerti medencénél, hogy majd attól nem lesz valaki fillérb*szó, mert homokszűrőt vesz mellé, elég vicces. :)

    Devil Smile
    Nem zárható ki, hogy korábban még vastagabb anyagot használtak, erről nincs infóm. Hidd el én sem hazudok, 5év alatt ez a harmadik medencém. Most egy Prism típus vettem, ami ránézésre pont olyan gagyi, mint a kék sima verzió, sőt, hogy őszinte legyek, a lábai még sokkal vékonyabbak. Annak ellenére, hogy a reklám szerint ez egy erősebb szerkezet, valójában gyengébbnek tűnik. Nem érzem, hogy megérte a plusz pénzt. Az Ultra XTR talán már jó, de az meg annyiba kerül, hogy akkor már inkább veszek egy földbe süllyeszthető medencét 10év garanciával. .

    [ Szerkesztve ]

    A tudomány a valóság költészete!

Új hozzászólás Aktív témák