- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Huawei Mate 50 Pro - blendemonda
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
lm83
őstag
válasz Dobi 562 #4452 üzenetére
Majdnem ugyanez, csak Sage hiányzik így ment bele helyette más, talán psylock, ami másban volt.
De benne lesz az Alliance csetben, mert ahogy írtad utána én is előkaptam, aztán kaszáltam vele 8 kockát.
E: Persze már nem olyan erős a 2 blob nerf óta....Viszont eltűnt a választható küldetések közül a legendary ironman-es nálam mára :/
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Marvel Boy-al mik a tapasztalatok, megéri beszerezni, vagy nyugodtan skippelhető?
"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo
-
Dr.NX
addikt
válasz Tyler Durden #4457 üzenetére
Zoo-ban nagyon erős lap, A-tier, szerintem nagyon ajánlott.
Nem annyira must have, mint mondjuk egy Arishem, de mindenképpen érdemes beszerezni.Elfogadom a sütiket.
-
Dobi 562
addikt
Kene egy egyezmenyes jel amit lehetne hasznalni es azt jelentene csak kuldetesezek es leszarom, hogy gyozok-e.
Mar kinomban nem tudom hogy pakoljam le a kartyakat, hogy eszrevegye az ellenfel, hogy nem erdekel nyerek-e es akkor is vegig gondolkoja a kort...
Discardos alliance kuldiket csinalom, stock Apoc-Drac discard, egyesevel toltom fel a location-okat, ezek meg vegiggondolkodjak, snappelnek, retreatelnek es meg kepesek vesziteni Zoo-val meg Thena Move-al...
-
Chuzzlee803
aktív tag
válasz Dobi 562 #4450 üzenetére
Sage helyett Wolfsbane működhet? Már nincs messze az a spotlight, amiben benne lesz, csak egy hónap. Amúgy izgi decknek tűnik.
Apropó spotlight, végső verdikt Marvel Boyon? Nem akarom a szerencsére bízni, van 14 kulcsom, és jó pár hét a közeljövőben, amire rá akarok menni. Rulk, Blob megvan.
Szoktam Zoo-zni (zúzni? ) néhanapján, de annyira nem fektettem bele, pl. Gilgamesht se vettem meg. Realisztikus az szerintetek, hogy megmarad a körönkénti 3 buff? Lekerül egy squirrel girl első-második körben, aztán ha MB kijön on-curve, akkor egy garantált 3/14. -
addikt
válasz Chuzzlee803 #4462 üzenetére
Jósgömböm nincs én ma megvettem Dr.NX tanácsa alapján és azt mondhatom nem bántam meg. Most vagyok vmi 95 körül vele, elég erős zoo-ban tényleg. Jelenleg ebben a dekkben futtatom:
"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo
-
Dobi 562
addikt
válasz Chuzzlee803 #4462 üzenetére
Wolfbane működhet de gyengébb mint Sage. Egyébként töröltem a deck-et, ha mr Negative-ozni akarok akkor Arishem nem kell bele, a meta Arishem meg legázol ha nem húzod be a kombót.
Marvel boy-t nem tudom mert nem igazán játszok Zoo-t de nem tűnik brokennek, hogy balanszolni kéne.
-
Dobi 562
addikt
Valaki meg tudja fejteni mi tortent, mert 5 perce bamulom a monitort es nem ertem hogy mozgatta at Echo-t utolso korben Throne Roomrol a The Superflow-ra...
-
addikt
-
Dobi 562
addikt
Blink az Marvel boy-t húzta elő de nem emlékszem mit cserélt.
Limbo az valami semleges location volt.
Utolsó körben húzta át bal location-ről Echo-t a jobb oldalira, csak azért nem snappeltem (szerencsére) mert ranked 200 játékos volt és biztos nem maradt volna bent.
Ha Echo nincs átmozgatva akkor én nyerek mert Mystique másolta volna Ajaxot.
-
Dobi 562
addikt
Pedig Echo ott volt bal oldalon de lehet visual bug vagy behallucináltam.
Ezután a meccs után ott is hagytam a játékot, amúgy is kezdem unni az Arishem/Sandman metát.
Hétvégén játszottam Lockjaw-t ott is bugos volt a kártya csere, volt hogy láthatatlan volt a kártya amit előrántott, nem volt vizuálisan megjelenítve de a stat-ja hozzá volt adva a location-höz. Blink is csinál ilyet, előfordult már máskor is (csak PC-n).
Kár, hogy a tracker nem tudja megmutatni az elmúlt köröket, Snap Zone trackere az régen meg tudta de már nem használom.
-
Chuzzlee803
aktív tag
Beadtam a derekam Marvel Boyra. Negyedjére lett meg.
Jó hír lehetne, hogy a random kártya Kang volt, csak két apró bibi van:
1. Kang.
2. Baby albumra elköltöttem 4700 goldot, mert úgy akartam kivenni. Egyet nyitottam, 7/12-nél jártam. Nem teljes nemzethalál, mert lett belőle 2000 token, de ugye lényegesen rosszabb deal így (az eredeti ötlet dióhéjban annyi volt, hogy ha nyitottál legalább 1 baby variánst az albumhoz és nem volt meg Kang, akkor 6100 vagy kevesebb aranyért -attól függően, hogy rare vagy super rare volt a variáns, amit nyitottál- kvázi 8k token értékhez juthatsz).Mindenesetre most remélem ezzel kimaxoltam a balszerencse faktort.
Maga Kang amúgy kiváló időtöltés, végignézettem vagy 2 Wongos-Odinos kombó deckkel a (valamiért nem fast forwardoló) teljes kombóját egy dupla boomer snapet követően, aztán leléptem 1 kocka veszteséggel. -
Dr.NX
addikt
válasz Dobi 562 #4472 üzenetére
Nem bug, Winery megírta a tutit, lent volt bal oldalt Echo, majd közvetlenül utána Blinkkel visszaküldte a deckbe (helyére került Marvel Boy), majd megint kihúzta kézbe és letette jobbra.
Echonak egyébként is extra képessége, hogy senki nem veszi észre, láttam már ellenfelet két egymást követő körben is rátenni ongoingot.Elfogadom a sütiket.
-
addikt
Megint kérdésem lenne lapvásárlással kapcsolatban Van 8k tokenem, bent van most boltban Mockingbird, megérné kivenni? Nerfet már kapott, úgy gondolom, hogy egy ideig most nem fogják piszkálni és igencsak használható lapnak tűnik. /bánom is, hogy anno nem szedtem ki/
-
alite
senior tag
válasz Tyler Durden #4476 üzenetére
Szerintem még így is megéri kivenni, viszont most már várnék pár hetet, mert szeptember első hetén újra lesz spotlight-ban és akkor inkább kulccsal.
Azon a héten én is akarok nyitni, mert nálam US Agent hiányzik.
-
Dr.NX
addikt
Korábban már betettem a menetrendet, sokak szerint érdemes gyűjtögetni szeptemberre.
Én is skippelem egész augusztust.
Nekem is kell US Agent, Sage, Namora a régebbiek közül.Elfogadom a sütiket.
-
addikt
Ahh el is felejtettem a listát, köszi, hogy beraktad. Aug nálam is skip, Marvel Boy-t kikaptam a többi egyáltalán nem mozgat, Hulkling pl kimondottan trashnek tűnik nekem, de Speed se egy nagy eresztés..
alite: köszi neked is, hogy szóltál, akkor tartalékolom a tokent 10+ kulcson ülök, akkor inkább nyitok.
-
Dr.NX
addikt
Egyébként a move bounce-t kezdem megkedvelni, rohadt nehéz deck, de szép powert tud lerakni.
Csak kevés tech van benne, Magiket és Spiderman 2099-et használom csak, utóbbit inkább csak a boosterek miatt.
Kaphatna valami reworkot, hogy mondjuk alacsonyabb cost és power, de minden mozgásnál pusztítsa el az ellenfél legkisebb kártyáját.Elfogadom a sütiket.
-
Chuzzlee803
aktív tag
Találtam egy ilyet, ma esti OTA "leak":
+Man-Thing: 4/5 -> 4/7
~Angel: 1/2 -> 2/3
+Lady Deathstrike: 5/6 -> 5/7
-Cassandra Nova: 3/1 -> 3/0
-Thena: 2/1 -> 2/0
-Arishem: 12 helyett 15 kártyát kever a pakliba
-Sandman: 5/7 -> 5/6
+Mind Stone: 2/1 -> 1/1
-Nocturne: 3/5 -> 3/4 -
Dobi 562
addikt
válasz Chuzzlee803 #4484 üzenetére
Igazad lett.
-
Dobi 562
addikt
Mondom megyek egyet a "nerfelt" Arishemmel. Cable-el elloptam az ellenfél Lokiját, felhúztam a sajátom, Camp Leigh adott még egyet.
Arishem meg dobott egy Wiccan-t is, hogy nehogy legyen bármi esélye az ellenfélnek, természetesen nem maradt bent.
-
Dobi 562
addikt
Nagyon erős, talán a legerősebb deck most, hogy az OTA után mindenki kísérletezget és sokkal kevesebb a hard counter deck.
Én mentem vele kb 20 meccset, ami meglepett az az hogy Lokit hányszor ki tudtam rakni 2. körben de még 4. körös Loki is erős Arishem deck-el.
Én itt el is engedtem mert egyrészt unalmas számomra egy erős meta deck-et játszani huzamosabb ideig, másrészt megundorodtam az emoji spammer Arishemet játékosoktól.
Utóbbi időben ha emoji spam akkor szinte mindig az Arishem játékosok dobálják lelkesen mert valamiért felizgatja őket, hogy nyernek a játék legerősebb deckjével es off meta deck ellen... ki érti ezt?
Öröm az ürömben, hogy egy ideje úgy működik a némítás, hogy rajta marad a játékosokon.
------‐----------------------------Biztos én vagyok a maradi de számomra az elfogadható emoji az ökölpacsi a vesztes részéről amire ökölpacsival válaszol a győztes. Győztes részéről elsőként küldeni az ökölpacsit arrogáns szerintem de ennek ellenére ha vesztes fél is vagyok és az ellenfél megdobott egy pacsival akkor viszonzom.
Az más mikor két bálna elkezdi dobálni a ritka emojikat az azért vicces is tud lenni. Én főleg a nyalókázos Venomot használom mikor nyerek Phoenix Force-al valami erős meta deck vagy boomer snapper ellen.
-
Dobi 562
addikt
Lett valakinek valami frankó új split-je? Nekem nem, de ez a Flaviano Iron Lad nagyon tetszik, letisztult, egyszerű, adtam neki egyedi keretet is:
-
winery
aktív tag
Csináltam egy paklit , szerintem egészen jól használható és van meglepetés faktor benne . Akinek van kedve próbálja ki
-
Dobi 562
addikt
Én jelenleg feladtam Wiccan-t, ranked 1000->2500 az OTA óta, Wiccan, Thanos és Pixie deck-eket próbálgatva...
Safety Bade-nek volt egy elvetemült deck-je, Quicksilver, Domino, Wiccan + Wong Odin package amivel volt némi sikerélményem de az az első két kör hányinger keltő.
Egyébként még Loki + Wiccan nagyon erős ha kijön a Curve.
-
Dr.NX
addikt
Nekem most a Darkhawk-Moon Knight package jött be, igaz főleg destroyok ellen mentem.
Most nem tudom bemásolni, a lényeg hogy csak páratlan cost lapok vannak benne, kivéve Proxima Midnight.
Surfer meg Apocalypse ellen valószínűleg nem annyira erős.Elfogadom a sütiket.
-
addikt
-
Dobi 562
addikt
válasz Tyler Durden #4495 üzenetére
Inkben is jol nez ki!
Nem vagyok nagy rajongoja Flaviano-nak de ez a varians nalam benne van a top 5-ben!
-
Carvus
senior tag
Lett egy arany ultimate Seram is, de még nem jött ihlet milyen kerete legyen?!
divi#2208
-
Dobi 562
addikt
Visszatértünk a pár héttel ezelőtti metához, Arishem még mindig a legerősebb deck, nem sok vizet zavar az a plusz néhány belekavart lap, a plusz energia miatt baromi erős.
Top 1k ellenfelek nagy része megint csak azzal tolja, amint snappelnek már lépek is le...
Ez a deck nem létezne, alapvetően tetszene a meta, mert van több jó deck is, de Arishem ellen mindig úgy érzem unfair az egész játék.
-
winery
aktív tag
Kettő ink végre összejött, sokadik próbálkozásra .
Új hozzászólás Aktív témák
- BONTATLAN! WD Western Digital My Passport 2TB USB 3.2 Black (WDBYVG0020BBK)
- 15 hüvelykes MacBook Air M3 chip 8 magos CPU-val, 10 magos GPU-val, 256 GB Midnight
- Samsung Galaxy ZFold6 256GB/16GB Navy Blue+ Ajándék adapter
- 15 hüvelykes MacBook Air M3 chip 8 magos CPU-val, 10 magos GPU-val, 512GB SSD asztroszürke
- Új ORAXEAT XL800 Gamer szék
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest