Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Mesterlovesz

    aktív tag

    válasz Chappy #9115 üzenetére

    #Chappy, az Ebay-es Paypal eladásokkal nagyon vigyázz! A paypal visszafordítható, ha a vevő azt mondja a Paypalnak, hogy nem kapta meg az árut tőled!! Ezért ha Ebayen adsz el coint több dolgot kell megtenned. Először is adott nyelven írsz egy adásvételit, amihez letöltesz egy általánosat a netről és átírod az adott eladás tárgyára. Mondjuk xy felhasználónév elad xy terméket xy mennyiségben yx felhasználónak. A fele egyetértenek abban, hogy először vevő utal, ha megérkezett az összeg akkor eladó küldi az árut. (érmét, stb.)

    Ezt aláírva színesben scannelve elküldöd a vevőnek, aki írja alá kék tollal és scannelje be színesben, küldje vissza. Ha megvan és küldi a pénzt, akkor azonnal vedd le a paypalról, utald a számládra, onnan ha megérkezik, azonnal tedd át másik számlára ami nincs a paypalhoz kötve! Csak ezután küld a coint a vevőnek! A tranzakciót örökítsd meg akár egy videóval, mondjuk a bb flashbackkel:

    http://www.bbsoftware.co.uk/bbflashback.aspx (ezt egyszerű használni)

    Csinálhatsz képernyő mentést is de az nem annyira bizonyító erejű.

    Ha ez mind megvan és a vevő visszavonja az átutalást akkor max a paypalos számládon lesz egy - összeg, mivel nincs rajta semmi ezért levonni sem tudják. Ezután felteszed a youtube-ra a kis videót és küldöd a linket a paypal ügyfélszolgálatnak.

    Én most a lehető legrosszabb esetet és annak megoldását vázoltam fel, de jobb előre levédeni magadat.

    8)

    2014 január óta bányász és kriptoérme szakértő

Új hozzászólás Aktív témák