Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • EQMontoya

    veterán

    válasz kenwood #84330 üzenetére

    Ez egy erdekes kerdes amugy, mert a pow miner kapacitas jelentos resze eltunt. Kikotott gamereknel, akik evek ota nem tudtak megfizetni, es hasonlok, illetve jelentos reszben el is avult.
    Ha megnezed az etc, rvn, ergo diffet, oriasit esett mind az eth atallas utan. Megjelent ugye ezeken az eth szamitasi kapacitas, aztan relative hamar el is tunt, miutan mindenki rajott, hogy ez igy rossz buli.
    Azon felul, hogy egy jelentos resze ezeknek a kartyaknak mar nincs is rigben, egy masik resze el is avult. Nvidia 10xx szeria, radeon 4xx, 5xx kartyak... Ha valaha vissza is teri valamennyi pow alapu banyaszat, ezek mar annyira elavultak lesznek, hogy nem fogja megerni oket hasznalni.
    Szoval el tudom kepzelni, hogy annyira vissza fog terni a dolog, hogy a modernebb kartyak (7nm es meg ujabbak) mar boven profitabilisak lesznek. Ehhez boven eleg lenne a mostani diffek mellett. Es a coin arak is nagyon lent vannak, rvn, ergo is tizede alatt van az egykori ATH-nak. 3-4-es szorzoval mar valszeg boven nyeresegesen lennenek banyaszhatok, es ekkora visszapattanas szerintem boven benne van a pakliban.

    [ Szerkesztve ]

    Same rules apply!

Új hozzászólás Aktív témák