Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Mesterlovesz

    aktív tag

    válasz ff-thomas #19325 üzenetére

    A baj az, hogy az altcoinoknál nem a chart számít. Normál körülmények között valóban, ha van fejlesztője, jutnak egyre előrébb az érmével, android tárca, fizető helyek, webshopok, stb. akkor megy fel az ár. De sajnos vannak olyan csapatok, akik összeállnak, összedobnak pár 100 btc-t és megpumpolnak egy régi, de jelenleg alacsony értéken lévő érmét, persze ilyenkor az egyszerűbb, no és az új krypto lovagok beugranak, hogy hűha ez az érme már 2 éve megvan, tökjó dolgokat lehet olvasni róla, itt a lehetőség beszállok. Na ezekre az emberekre várnak az ilyen csoportok, amikor elkezdik venni az érméket akkor ők eladják a felhalmozott, nagyon nagyon alacsony áron vett érméiket ezzel megnövelve a vagyonukat, a többséget meg otthagyják egy nagy halom értéktelen érmével.
    Hogy ezt hogy lehet kivédeni, hááát, talán egy módja van, amikor már egy ideje benne vagy krypto világban akkor látod, hogy egy patinás régi érmének leesik az ára, lásd NXT, 1000 satoshi körül volt még pár hete, napja. Aztán jött az ether félcsőd és megháromszorozódott az ára! Szóval aki nem fél befektetni egy kisebb, nagyobb összeget az ilyen érmékbe, az időről időre megduplázhatja, triplázhatja a pénzét. Én kb. úgy képzelem, hogy évente 4-5 alkalommal lehet ilyen vagyongyarapodásra számítani, kb. 2-3 bitcoin-t kellene beletenni, 0,1-0,3 BTC-kkel venni az alacsony árú, ígéretes érmékből.
    Persze mindez csak egy eszmefuttatás, nehéz kitalálni, hogy melyik érme fog felfutni valaha is. Pl. Ribbitrewards, a békajutalom érme, hát ez röhej volt számomra, amikor elindult, most mégis az első a Bittrex-en 200-300 btc-s napi forgalommal.

    2014 január óta bányász és kriptoérme szakértő

Új hozzászólás Aktív témák