- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geller72
veterán
válasz Reggie0 #10196 üzenetére
..ha az 5870-nél mostani árat nézünk, akkor nézzünk már a 290-nél is azt, ok? Gyakorlatilag nem lehet kapni 290-et, utolsó ára kb 131k volt. 5870-et postával együtt 30k alatt vettem, a másik 25k volt, igaz peterrel 35k, de ha azt nézzük, csak a peter 17k most. Az is igaz, hogy 5870-et sem lehet minden sarkon kapni, mondjuk 5 napon belül simán tudtam venni 2 db-ot. Én azért számoltam 25k-val kb átlagban 5870-re. A két 5870 50k, a 290 majdnem 130k, ha lehetne kapni. Persze, nem pontosan harmad ár, de 50%-nál lényegesen jobb az átlag. Ha azt nézem, hogy 290-ből sem lenne több, mint egy darab (annyi sem, mert rohadt drága) és az 5870-ből sem kettőnél, akkor a hely felhasználása teljesen mindegy. Ebben a házban meg amúgy simán elférne, ha emlékszel, írtam hogy akkora a ház, hogy 12 nagy férőhelyes és nem az aljáról indul... A táp középen van a rendes normál ATX lap felett, ez fölé még ha nagyon akarnám, egy matx lap is simán beférne, nem hogy 2 vga. Ebben voltak kiemelve kábellal a vga-k, amikor még volt bőven. Azt sem hiszem, hogy többet fogyasztana sokkal. Ha most egy Q9550-nel, ami nincs alulfeszelve, sem visszafogva freki, vagy bármi módján kajálgat egy vga-val ~210W-ot az egész gép, akkor a másik vga-val sem fog meglenni a 400W, főleg, ha betolok egy kis 35W-os cerkát a quad helyett. A 290-ek is benyalták a 300W-ot, ha adtad nekik a kakaót, ugye tudom, mert nekem is volt pár. . Azt is mértem. De ezt egészen pontosan csak akkor tudom megmondani, amikor megjön az ejefiniti és megy a konfig. Majd akkor rámérek. Jah, cserébe nem 2 db 120k-s kacatom lesz, ha bukik a mutatvány, hanem lesz egy vga, amit eladok egy huszasért, egy peter blokk, amit 10-12-ért és egy 6 monitorkimenetes vga, amit megtartok, mert játszani mindig akar valaki a géppel, főleg, ha majd már lehet is miután hegyekben áll majd a legdrágább AMD a piacon és nem kell kapirgálni, hanem végre lehet játszani... Ki bukik majd többet. Majd akkor megkérdezlek, ok? .
-
gyuszaa
őstag
Fedora 28-as diff, mondjuk ma is ilyen 1,5 GH/s-ek mozogtak a multipoolok miatt oda-vissza.
-
folditomi
tag
Üdv!
INNEN lehet rendelni Risert, úgy gondolom egész jó ára van, csak Magyarországra a posta 19 $.
Ha többen rendelünk, oszlik a költség.
Valaki esetleg? -
Mesterlovesz
aktív tag
válasz Geller72 #10201 üzenetére
#Geller_1972, Én is pont ezt akartam írni, csak én 6970-el játszom el ugyanezt a mutatványt (470-490 Kh/s) aminek 35ezer darabja. Játszani pedig én is nagyon szeretek, és egy 6970 2GB rammal még Battlefield 4-ezni is elég! (mert az 5870-em is elég volt, csak az a fránya 1 GB videóramot keveseltem!)
Ha pedig vége a coin bulinak akkor meg lesz egy szuper alaplapom, 8GB DDR3 ramom, egy szuper videókártyám, (Proci, vinyó, táp már megvolt előtte is) a régi cuccaimat meg kiárulom 30-40 ezerért és olyan, mintha fejlesztettem volna a gépemet!
2014 január óta bányász és kriptoérme szakértő
-
Geller72
veterán
válasz Mesterlovesz #10204 üzenetére
Amit írtam, az eyefinity 5870, amit most vettem, az 6 monitort kezel és 2 GB-os. .
-
Geller72
veterán
Coinedup-on is van tesla, ott ~7000 TES most cserélt gazdát 0.25 BTC-ért.. Ismét van 4421 TES-em (vettem+csákány)..
-
Mesterlovesz
aktív tag
válasz joshy1984 #10212 üzenetére
Akkor már inkább EZT vagy EZT!
Persze látom, hogy ezek szörnyű szállítási idővel dolgoznak, de mégsem 6000-ért adják!
Vagy írjál NEKI és kérd meg hogy adjon párat 10EUR-ért + szállítás. Egy próbát megér, nem?
[ Szerkesztve ]
-
Geller72
veterán
-
Geller72
veterán
Esik a BTC ára....így minden coinnak is..
-
mepet
addikt
válasz Mesterlovesz #10216 üzenetére
az első EZT meg amit én linkeltem 100%-ban egyezik, csak igényesebb a fotó...
-
Mesterlovesz
aktív tag
Hát biztos hogy nem a fotó, hanem a kialakítás igényesebb. Nézd meg jobban, a forrasztás le van viaszolva, harisnyás a molex kábel, az egésznek más az érzése ha ránézel! Amit te linkeltél azt valaki a pincében forrasztotta, vagy a tanodában, legalábbis úgy néz ki...
-
htc07
addikt
válasz Geller72 #10217 üzenetére
az openex nálam már eljátszotta a bizalmát nem raknék be nagyobb összeget, legutóbb amikor beutaltam, pont utána állították le az egészet, mert olyan alapvető biztonsági hibák voltak a szerver konfigurációban (még csak nem is a rendszerben), hogy lenyúlták a BTC wallet fájlt, és nem volt backupjuk sem ha jól tudom. Igaz, valahogy aztán megoldódott végül.
-
Mesterlovesz
aktív tag
válasz Geller72 #10218 üzenetére
Geller_1972, ennek is el kellett jönnie, hiszen az FBI már pár hete pedzegeti, hogy eladják azt az 50millió dollár értékű BTC állományt amit a Silkroad maffiától koboztak el. Ha ekkora mennyiséget szép lassan terítenek is, persze,, hogy az árfolyam megérzi egy idő után!
-
janos666
nagyúr
válasz Mesterlovesz #10223 üzenetére
Nekem úgy rémlik megígérték, hogy egyben árverezik el.
Persze ki tudja, hogy utána mit szeretne majd vele csinálni, akinek leütik. Ha olcsón kapja, akár azonnal kezdheti apránként teríteni. De mivel ezt most senki sem tudja, hogy ténylegesen mi lesz belőle, ez okot ad a bizonytalanságra.Nem tudom, hogy a megmaradt kokaint mikor árverezik, és lehet-e majd rá coinokkal licitálni.
Úgyis rám rohadni látszik most egy csomó kóla (COL), cserélnékViszont szerint emiatt épp nőnie kéne az altcoin-ok árának.
Egyrészt DOGE-t nem hiszem, hogy dögivel terítene az FBI, másrészt aki be akar szállni, az most olcsóbban vehet BTC-t, amit az alt piacon költhet tovább, mielőtt még tovább esne az ára.[ Szerkesztve ]
TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
Geller72
veterán
válasz Mesterlovesz #10223 üzenetére
Most ez lehet, hogy erős lesz, de az 50 milla nem olyan hűha.. . A BTC véges és mint olyan, ha minél többel rendelkezel, akkor az ami nálad van, egyre értékesebb. Vannak, akik csak ezért vásárolják. Mert ha elég pénzük van, annyit meg tudnak belőle vásárolni, hogy ezzel akarva, akaratlanul is befolyásolják az árát. Ha van 100 dollár, amiből 99 nálad van, te mondod meg nagy valószínűséggel, hogy mennyit ér..
-
Mesterlovesz
aktív tag
válasz AAntii #10226 üzenetére
Én nem parázok, a DOGE-t szerencsésen MOON-ra váltottam az ugrás előtt, szóval jól jártam, van CONYE-m, VERT-em, EARTH-öm, SEXCOIN-om, most ASTRO-t bányászok és ha megvan a mennyiség akkor visszaállok middlecoinozni, 0,02-ért naponta.
Ha szerencsém lesz akkor egy két hónap múlva beindul mindegyik érmém és lesz egy kis költeni való! 8)
-
Geller72
veterán
válasz AAntii #10226 üzenetére
Ilyenkor a legjobb, amit tehetsz, hogy berakod valami szemtelenül vicces árfolyamra a betétjeidet, aztán elmész aludni/inni/asszonnyal khm (az ide vágó rész tetszés szerint.. ). Én is azt tettem, ilyenkor csak vásárolni lehet. Azt is tenném, ha nem aludtam volna be ma... Akkor most tőkém lenne, nem betétjeim... Ez van. Kivárunk. . Ha most lenne még BTC-m és nem vettem volna rajta már korábban mást, akkor LTC-t vennék, mert súrolja a 25-öt, ami eléggé mélypont az utóbbi egy hónapban..Tegnap éjjel volt a nagy volumenű eladás, ma a spekik vásárolnak nagy tételben úgy nézem..
-
AAntii
őstag
válasz Geller72 #10229 üzenetére
Gondolkodtam rajta, hogy átváltom a kutyákat ltc-be, aztán az úgyis visszamegy majd 27-27,5 környékére, ha nem most, akkor két hét múlva. A dogeban hosszútávon még mindig nem bízom. Amúgy nem égeti a walletem, bár tényleg nem túl szerencsés időben szálltam be, aztán mikor még nyerhettem is volna a dolgon nem volt betéve eladásra, utána pedig már csak lejtmenet. Majd lesz valahogy.
"Az amatőrnek ihlet, a profinak előleg kell."
-
Ricsiii1992
tag
Lehet rosszul látom a dolgokat, de az hogy felkerült a TIPS Cryptsy-re, nem árfolyamnövekedést kellene maga után vonnia? Most már úgy vagyok vele, 100 körül már simán eladnám azt a pár milliót, de rossz nézni hogy 60 és ki tudja lesz-e még ennyi egyáltalán, vagy csak csökken tovább.
[ Szerkesztve ]
-
Geller72
veterán
válasz Ricsiii1992 #10232 üzenetére
Volt is növekedés. Ahogy a moonnál. Semmi nem tart örökké..
[ Szerkesztve ]
-
Tocso76
tag
Két nap kaszálhattam volna én is a TIPS-el, bezzeg most, hogy virrasztok csak esik az ára. Sokkot kapok. Lehet vásárolok valamit inkább.
-
Geller72
veterán
#shutdown -h now
-
Reggie0
félisten
válasz Geller72 #10229 üzenetére
Nem volt 131 az ara, legfeljebb rossz helyen nezted. 109-ert ment a hardverkerben es meg most is fenntartanak nekem egyet. De iponban is 113. De teljesen igazad van, hasonlitsuk oket ossze egyforman. Most az aprohirdetesekben 30-ert van 5870, mig az aprohirdetesekben a 290 106,108,110-ert van 2+ ev garival. Meg olcsobb is, mint ahogy eredetileg szamoltam
A kartya pedig nem tud nyakadon maradni, foleg garival, legalabbis nem jobban mint az 5870-ek, mert azt sem fogjak vinni 15k folott, ha a tulkinalat miatt leesik mindennek az ara.
A Q9550 pedig igen alacsony fogyasztasu ilyen kihasznalatlan allapotban, azon nem fogsz nagyot nyerni, talan 5W-ot.
Ha bukik a sztori, nem buknek nagyobb aranyban mint te.
En az ujabb kartyat javasolnam, ha mar valaki bele akar vagni.[ Szerkesztve ]
-
AAntii
őstag
válasz Reggie0 #10238 üzenetére
Szerintem aki újat vesz az sem jár rosszabbul, mint aki régit és fordítva. A hardverpiaci árakat és úgy egyáltalán a kereslet alakulását fel sem tudjuk mérni, mert szerintem még nem volt olyan helyzet a hardverpiacon, hogy egyszerre szabaduljon rá akkora mennyiségű cucc, ami majd rá fog szabadulni ha vége a gpu-s bányászatnak.
Alapesetben én is az új kártyák híve vagyok, kivéve az olyan eseteket, amit mondjuk felborít az, hogyha az ember bele tud nyúlni olyan új coinba, amivel a használt kártya árát egy nap alatt vissza is termelte, mert onnantól kezdve ha egy hónapig megy, akkor is pluszban fog zárni. Majd reményeink szerint minél később immár tapasztalatok birtokában vissza tudunk térni arra, hogy ki járt jobban vagy kevésbé rosszul
Szerk.: 131 az x-esnek volt az ára.
[ Szerkesztve ]
"Az amatőrnek ihlet, a profinak előleg kell."
-
janos666
nagyúr
válasz AAntii #10239 üzenetére
Szerintem olyan lesz, mint mikor legfrissebb példaképp a TIPS bekerült Cryptsy-re. Először szép magas áron próbálja majd eladni, aztán elkezd egymás alá licitálni mindenki egy olyan szintig, ahol már nem is éri meg eladni, így lesz, aki direkt ezért felvásárolja őket, és megpróbálja később drágábban eladni.
TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
Mesterlovesz
aktív tag
válasz Ricsiii1992 #10232 üzenetére
Na jó, megosztom mindenkivel. Tehát, én is tőzsdéztem egy pár évet, ez ahogy egy angol fórumon mondták lego-zás a házépítéshez (tőzsde) képest! MERT, itt minden árnövekedés csak egy LUFI!!
Azt elfogadom, hogy hónapok, félévek távlatában egy érmének felmegy az ára, ez természetesen lehetséges, de mivel itt senki sem olyan gazdag, hogy több százezret, milliókat tegyen bele egy kétséges, hosszabb időtávra ezért ezt a lehetőséget most ne vegyük számításba!
Amit itt figyelni kell az az, hogyha valami miatt (spekuláció) egy érme elindul felfelé, akkor az max néhány órát, 1 napot lesz fent, aztán bukik a víz alá és magával rántja azokat aki nem szálltak ki időben!
Tehát, ha egy érme elindul, vagy valami "hátsó hang" (G kolléga pl.) miatt veszünk egy érméből és az elindul felfelé akkor nincs alvás és másnapi munka meg fáradtság, tessék fent lenni és észnél lenni! Ki kell tűzni egy célt, pl. megháromszorozom a pénzem, és azt figyelni, ha addig felmegy akkor jó, megvan a cél, ki kell szállni és lehet menni aludni. DE, ha 2szeres haszonnál egy kicsit bizonytalan az emelkedés, ne adjisten esik egy kicsit, akkor inkább menjen az eladás, mert jobb ma egy veréb mint holnap gatya nélkül ébredni!!! 8)
Minden héten lesz egy érme amit a spekulánsok fel fognak tuningolni kicsit, hogy legyen pénzük. Mi pedig, kishalak (tisztelet a kivételnek) lovagoljuk meg a hullámokat és csipegessünk belőle. Nem kell egy nap alatt egy háznyit összehozni, elég 2-3szoros nyereség. Ha minden héten van ennyi akkor fél év alatt meg lehet venni a saját lakásunkat, szuper autónkat, lehet menni nyaralni akárhova, stb.
Vagy nagy álmokkal, értéktelen érmére ébredni.
Hát így van ez...
-
tag
üdv
2 tápot kötött már össze valaki? Mennyire ajánlatos pl 2*500w-os tápról üzemelni a gépet / már ha lehetséges /
Azt néztem, hogy egy 750w chieftec táp kb 25k, ami elbirná gondolom a 2*280x-et, de az a 25k az ennek a 2 kártyának az 1 havi villanyszámlája, szóval lehet akkor már rövidtávon jobban megéri vagy 2 gépet összerakni, vagy a 2 elfekvőben itthon lévö tápot vhogy egyberakni.
Vkinek esetleg tapasztalata erröl?
Olyat láttam, hogy eGPU, ami külsö tápos,de az megint 15k, szóval minél olcsóbban szeretném kihozni a dolgot, várom az ötleteketköszi elöre is
Ha 24 órán belül nem reagálok, kérlek, pingeld újra a privát üzenetet.
-
Reggie0
félisten
válasz AAntii #10239 üzenetére
Ez igy van. Bar szerintem ettol nem kell nagyon felni, mert sok mast is lehet szamolni GPU-val, ugyhogy hamar eltunik a piacrol sok olcso kartya.
Mondjuk a sok apro altcoinozas valoban erdekes jatek. Nekem csak az a gondom vele, hogy sok idot visz el es rizikos, de erosen gondolkodok rajta.
-
Reggie0
félisten
válasz musztiii #10242 üzenetére
Ha belefesz a 280x-el 650W-ba, akkor inkabb egy fsp raider beszerzeset javaslom. Majd a 280x tulajdonosok eligazitanak, hogy mennyit is fogyasztanak. Viszont Chieftec-et nem vennek a helyedben, csak ha az adott model rajta van a jotapok.atw.hu listajan.
Megoldhato a ket tap, de egy lenne az igazi. Az aran ne izgulj kb. egy het alatt kibanyaszod erolkodes nelkul. -
tag
válasz Reggie0 #10244 üzenetére
hát jó is lenne, ha egy hét alatt visszajönne, de a jelenleg i280x- el alig jön valami, 700khashat sikerült kipaszirozni vele, amivel most coinwarzon 8 dollár a netto doge, bűr most teslát szedek, az vmivel többet hoz.
jelenleg egy 280xem van és 435öt eszik, nem tudom miért de ezt elég soknak tartom, egy winyo, 2gb ram, meg egy dualcore proci, és akárhogy számolom nem kéne ennyinek lennie.
a táp a gépben enermax 500as. e mellé akarok még valamit tenni, hogy ne kelljen ujat vennem.Ha 24 órán belül nem reagálok, kérlek, pingeld újra a privát üzenetet.
-
ngabor2
nagyúr
Szerintetek érdemes most BIL-be (BillionCoin) fektetni? Úgy látom, tegnap került fel a CoinedEx-re. Pillanatnyilag 2GH/s sebesség van rajta. Megkockáztatok rá 1LTC-t, hátha ugrik ez is 25x-et
Esetleg a TES-ben van még némi potenciál?
[ Szerkesztve ]
-
szmissz
senior tag
Elég szépet esett az LTC diff.
Tiszteld meg a másik felet azzal, hogy válaszolsz a privát üzenetekre!
-
dmon
aktív tag
Durva zuhanás jön, öveket becsatolni :
Valami véget ért - Letartóztatták a Bitcoin Alapítvány alelnökét és a BitInstant.com üzemeltetőjét
[ Szerkesztve ]
-
Vadonat új 7950 megér 92e forintot?
Eladó Lego: 42139 All terrain vehicle
Új hozzászólás Aktív témák
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- Call of Duty: Black Ops 6
- OLED TV topic
- Hálózati / IP kamera
- Vezetékes FEJhallgatók
- Apple notebookok
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest