Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Frawly

    veterán

    válasz ubyegon2 #15523 üzenetére

    Ebben igazad van, nincs sok értelme egyszerre ennyi virtuális gépet futtatni, meg ha mindent odaadsz nekik, akkor mindegy mennyi RAM van a gépben.

    Az én felhasználásom sokkal átlagosabb, beleférnék 8 GB RAM-ba is, de a biztonság és az időtállóság kedvéért kimaxoltam a laptopot 16 gigával, és az asztali gépben is annyi van, de az meg azért, mert wines játékok mennek rajta, és azok közül az újabbak meg tudnak enni 8 gigánál többet, meg a Windows memóriakezelése is sokkal kevésbé hatékony.

    32 GB-ot semmibe nem teszek, mert nekem már a 16 is overkill. Egy szinten túl értelmetlen pénzégetés, semmi nem lesz tőle gyorsabb, csak több memó áll üresen, kihasználatlanul.

    Virtuális gép nálam is van, de csak pár, egyszerre csak 1 megy, és az is általában nem sok RAM-ot használó, régi OS-t futtató virtuális gép retrózáshoz vagy hasonlóhoz. A 16 giga RAM-ot még nem tudtam értelmesen elfogyasztani, max. 11-et. Volt ugyan, hogy böngésző megette a 16 gigát, de az memory leakage bug, nem értelmes felhasználás.

Új hozzászólás Aktív témák