Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Apollyon

    Korrektor

    válasz Vladi #15143 üzenetére

    Szerintem az lehet most halivúdban, hogy brutál sok pénz van, és emiatt eléggé belterjes lett a társaság. Emiatt nem, hogy keresnének valakit, aki írna pl. egy jó Star Wars sztorit, hanem megkértek egy havert, hogy intézze ő ezt, legyen neki belőle sok pénz.

    Mert biztos vagyok benne, hogy akár a SW fanok is sokkal jobb sztorit össze tudnának dobni. Na és nem csak SW, hanem a Star Trek is egy szánalom. A nagyfilmek mondjuk nem voltak annyira rosszak, mint a legutóbbi sorozat a Discovery, na az a tipikus SJW film, feminizmus ezerrel és meleglobbi. Az elmúlt pár hónapban néztem végig a klasszikus, 60-as évekes Star Treket, mert előtte még nem láttam, és hiába jobb a látvány a mai modern változatában, ezt leszámítva mondanivalóban meg kb. mindenben sokkal jobb a már 50 éves sorozat.

    De a sorozatoknál is az van, mint a filmeknél (meg minden másnál). Ha valami mainstream lesz = szarrá válik. Lásd: The Walking Dead. Oké, 2. évad elég ergya volt, de az 1. és a 3-5-ig nagyon jó volt. Trónok harca szintjét is csak addig tudták hozni, amíg tartott a könyv. => itt meg viszont az a gáz, hogy az utolsó 2 évadot – ami tizenpár részből állt – se tudták összedobni, még úgy se, hogy állítólag besegített az író. Az a mákja az HBO-nak, hogy a Chernobyl megmentette őket ebből a szégyenből.

    Amúgy meg minden téren, tehát nem csak film, hanem technológiai fejlődés üteme, meg úgy a komplett emberiség most a mélypontján van ezzel a 2010-es évekkel. Halványan meg merem tippelni, hogy 50-60 vagy akárhány év múlva úgy fog szerepelni ez a törikönyvekben, hogy a hanyatlás évtizede. Legalábbis remélem, hogy 1-2 éven belül észhez tér a dolog, és most már haladunk a Vissza a jövőbe film által is megálmodott fejlődési ütemhez, amikor azt gondolták hogy 30 év múlva már repülő autókon fogunk közlekedni + légdeszka. :D

    #1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.

Új hozzászólás Aktív témák