Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Vladi

    nagyúr

    válasz Apollyon #15142 üzenetére

    Nekem is ezek a problémáim. Valahogy totál kiüresedett már Hollywood. A régi cuccokat veszi elő, mert csak jó volt ez az időszak, de egyszerűen már nem tud akcióhős generációt kitermelni.

    A terminátronak az az új része tetszett, amikor a jövőben játszódott. Na az jó irány volt, azt kellett volna továbbvinni. Abban épp csöppnyi filozófia is belecsöppent - csak módjával. Ezt az irányt a terminátor filmsorozat aszt hiszem kimaxolta, kicsit beleművészkedtek de végül is volt értelme.

    A rambó 4 már egy nagy hiba volt, a saját műfajának szégyene. Az első 3 rész a műfajának dicsősége, ezt nem kellett volna lerombolni. Ez a rombolás folytatódik most. Konkrétan arra gondlok, hogy az 1-3 az egy akciófilm, a 4. rész meg kimerül géppisztolyos mészárlásban. Én 3 akciójelentre emlékszem, ebből 2-ben fegyvertelen embereket ölnek halomra. Ez nem rambó. Érdekes lenne megnézetni egy mai tizenévessel csak a 4-et és megkérdezni mit jelent számára? Egy totál más világ, mint ahogy mi néztük a 90-es évek legelején.

    Mulan... érdkees kérdés. Ezt a kiaiaknak akarják eladni tömegcikknek. Persze a hunok a főgonosz, most éppen nem a japánok. Azokat azért nehéz polkorrekten főgonosznak beállítani. De milyen szánalmas már, hogy a disney csinálja... sírok.

    Gemini Man:hát nem aszittem hogy az WS fia :Y Áh így már nem is érdkes. :(((

    Igen, alig van jó film, én is arra következtetek, hogy a sorozatokba költözött a jómozi gyártás. Jó is, mert nem 3 órát élvezheted amit szerecc, hanem 300 órát akár. :D Viszont ezzel meg már az a bajom, hogy nagyonoda költözött. Kiszámoltam, egy egész évet eltölthetsz azzal, hogy 24 órában nézed azokat a sorozatokat, amik készülnek a világban... nem sok ez? De. Már ezt a világot is felemésztette a tömegtermelés. :W :W Én már tű a szénakazalbant érzek, amikor sorozatot keresek nézni. :(

    Nem félünk! Nem félünk! Itthon vagyunk e földön. Nem félünk! Nem félünk! Ez nem maradhat börtön!

Új hozzászólás Aktív témák