Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• blakey

titán

válasz Valkűr #98376 üzenetére

Hogy tiszta legyen, a Local dimming okozta jelenséget láttad ami kikapcsolható és a megjelenítés javítható, Edge LED esetében sávos, Direct LED esetén tbbynire FALD-ot használnak és ott meg a fehér/világos részeknek "aurájuk" van. Sony-n sem jobb, sőt a Sony a legfelhősebb TV-k egyike, tudom, mert volt részem elég sok Sony-ban. Ha ezektől eltekintünk akkor mindegyik jó TV-ket tud gyártani csak manapág, mint mindenhez a TV-k beállításaihoz is érteni kell. Az SM8200-as nem egy felsőkategóriás TV, bár a számozása alapján annak kéne lennie, elég rosszul sikerült széria viszont láttam jó példányt is, illetve elég jól be tudtam állítani, de nekem nem kéne. Linkeltem nemrég, hogy egy IPS Edge milyen is tud lenni ha normálisan be van állítva és jó az összeszerelés.

ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***

Új hozzászólás Aktív témák