Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • _Dumber_

    őstag

    válasz ruti #61757 üzenetére

    Igen volt..

    A történet az, hogy bejelentkeztem, hogy visszahoztam. Az LG szakembere átvette, hogy akkor a TV-m rendben van, és visszaveszik.
    Elkezdtem vele beszélgetni, és kiderült, hogy nemcsak VA paneles van forgalomban Mo-n. Mikor rákérdeztem, hogy itt is van e IPS-es, akkor elkezdte keresni, és a kb 20db TV-ből 2 volt IPS-es. Ekkor mondtam, hogy én szívesen cseréném, és vinném az IPS-t mert alapvetően nincs bajon a TV-vel.
    Nyilván az LG szakembernek felcsillant a szeme, hogy akkor mégsem -1 TV lesz az eladása. Ezután már csak az árról kellett elvitatkoznunk., ugyanis egyszerű cserével már ezt nem lehetett megoldani, így ez technikailag egy Webes elállás, és egy bolti vásárlás lett. Csakhogy nem bolti áron, hanem az eredeti Web-es áron. (így már nem lehet 14 -60 napos ellásom, de ez már nem is érdekelt mert ismerem a TV-t.. 20 napig teszteltem :) )

    És igen az érvem az volt, hogy NEM volt odaírva hogy milyen . Így a pénzemért lutri, hogy mit kaptam.. nekem meg nem VA kellett. Ha egyértelműen odaírták volna hogy ez az akció a VA panelesekre van akkor nem mondhattam volna semmit (igaz akkor is elállhattam volna 60 napig indok nélkül, de az IPS-t biztos nem kaptam volna meg az eredeti áron.. csak a boltin)

    #61758) yvsmad

    Egy kicsit nálam is sötétedik mindkét TV-n, de ezt az én szemem (agyam) jobban tolerálja mint a fehéredést., valamint ez csak tényleg extrém szögben érezhető, ellenben a VA fehéredésével.
    Mondjuk ez a tolerálás emberfüggő.. nekem jobb az IPS.

    Mindenesetre az MM management és (leginkább) az LG szakemberélnek pozitív hozzáállása miatt, elégedett TV használó és MM vásárló vagyok .... ismét (az LA is onnan származik)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák