Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ruti

    Közösségépítő

    válasz Stevenstyle #58634 üzenetére

    ...A 671-ből és pár LA-val szerzett tapasztalat alapján szerintem némileg gyengébb a tuner analóg adás esetében gyengébben teljesít mint pl a japánok Tv-iben, de digitális HD adás esetén az eredmény teljesen rendben van.
    ehhez kapcsolódóan, illetve yvsmad problémájához:

    Voltam madarasteszkóban, TV-k előtt elkapott a Samsung-os értékesítő "hostess" srác.
    Ok, beszélgessünk, gondoltam - menjünk végig:
    Első kérdésem, milyen az adás? Analóg ment minden TV-n --> legszarabb képe minden méretben az LG-é volt. Egymás melletti Samu-LG közül mindig a Samu képe volt a szebb összességében.
    Gondoljátok, hogy a Samuk be voltak lőve?
    50" környékén nem bírtam annyira hátrahúzódni, h az LG képén ne legyenek kockásak az élek, és persze a fekete ótvar volt.

    Odaértünk a Samu H6200-hoz, büszkén mondja, h azért szebb, mint a mellette lévő LG (ami LB670 volt) mert ez 200 Hz-es. Kérdezem, mennyi a másik, (mintha nem tudnám, hogy 700). Megnézi, 700 MHz. Hmm. "Na ugye, nem a MHz-től függ, mert az LG által mesterségesen kreált magas értékek, nem valós képfrissítés. Idén már meg sem adják..." - mondja az emberünk.

    Odaértünk 2015-höz: UHD-n az analóg szép volt Samun, szebb mint a fHD-n bármelyik. Azt mondja, a Samu "felkonvertálja az adást".

    Mi a véleményetek?
    Hol lehet ezek után érdemben TV-t tesztelni, ahol nincsenek elfogult üzletkötők?
    Ami a szemednek ott és akkor a legbarátibb, megveszed, és kész? :)
    Az tuti olyan típus lesz, ami a fórumon szóba sem kerül potenciális vételként... :)

    Session Closed << BlueGift - Magyarország első digitális PC játék sorsoldája <> http://logout.hu/cikk/bluegift_logout_hu/teljes.html >>

Új hozzászólás Aktív témák