Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

 • b.

  félisten

  válasz mtix #30 üzenetére

  Ajánlom a figyelmedbe ezt a tesztet :) [link]
  Nem vagyok benne biztos, hogy láttad , használtad már ezt vagy ilyesmit.
  Egyáltalán nem más tészta és célközönség. Miért is lenne az ?Kifejtenéd? :F
  Pont ezt tudja az Onyx Boox is amit az és még többet. Szoftveresen ez a két cég van a csúcson és az a lényeg. A Boox szoftverezettsége a világon az egyik legjobb azért van jelenleg a prémium szegmensben a csúcson.
  Ami a legnagyobb poén, hogy a Remarkable szoftverét is ráteheted az Onyx ra csak úgy az áruházból, de felesleges lenne.
  A remarkable előnye a remek írásérzet, ez jelenleg a legjobba világon.
  Remakable Marker Plus ( 140 dollár) egy toll, mint az Onyx pen 2 pro [link]( 50 dollár) , és ezekhez úgynevezett tipeket, [link] tartalék hegyeket kell venni. Mindegyikhez. Eben a walcom hegyeket használják és most jön a titok , mindegyik készülékben gyárilag walcom cuccok vannak :) Amúgy mindkettő radíros és mágnesesen rögzül valamint cserélhető bennük egy csomó féle tip.
  Ezekben a betét elkopik gyárilag is adnak hozzá 10+ darabot és utántöltő készletet tudsz venni hozzájuk. Az Onyxba is belemegy akár a samsung akár a remarkable tollhegye. Ezek nagyjából fogásban különböznek egymástól meg persze érzetben is lehet különbség a különböző hegyek és felület miatt ilyenkor újra kell kalibrálni őket tipcserénél ami nem nagy dolog a beállításoknál.
  Az boox pen2 pro is egy remek toll ,jó hegyekkel. :K
  Az hogy valami le van korlátozva az nem előny. Az Onyx mindent tud amit a Remarkable és azon felül sokkal többet. Egy remarkable esetén is 200+ ezres eszközről beszélünk amihez 70-100000 egy hozzá való tok billentyűzettel. és 60 ezer egy plusz toll. Nem tud egy csomó dolgot kapcsolatok terén, bővíthetőség terén, tudás terén és pont ezért korlátozva van a hozzá való eszközök terén . Minőségileg ugyan jó de drága hozzá minden míg Onyx esetében a saját eszközökön kívül sok más dolgot használhatsz.

  [ Szerkesztve ]

  "A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)

Új hozzászólás Aktív témák