Hirdetés
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Bemutatta a Pixel 9a-t a Google, ennyibe kerül itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Netfone
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
alma23
csendes tag
Pont valami ilyesmi beszerzésén gondolkodom. Tanuláshoz, adatbázisokból elérhető online szakfolyóiratok és könyvek olvasásához, illetve iskolai jegyzeteléshez kellene. Nagyon fontos, hogy az általam jegyzetként leírt "macskakaparást" át tudja konvertálni nyomtatott betűs jegyzetté. Szívesen olvasnék egy részletes tesztet, illetve egy összehasonlítást a Remarkable, az ONYX BooX Tab Ultra, és pl. a cikkben írt Lenovo között (habár ezt a cikk alapján már lélekben elengedtem, elsősorban a szoftveres lebutítás miatt, és hogy semmivel nem lehet normálisan szinkronizálni). Az, hogy felhőbe/serverre/naptárba lehessen szinkronizálni a jegyzeteket és a naptárbejegyzéseket szerintem alapvető. Nem is értem a Lenovo-t, hogy ez hogyan mehetett így mellé
Új hozzászólás Aktív témák
ma E-ink kijelzős androidos táblagép? Valami olyasmi.
- Ipad Air 4 Space Gray Gps+Cellular Lte,10,9 Retina, Új gyári kijelzővel!
- Bomba ár! Lenovo Miix 720-12IKB : i7-7G I 16GB I 256GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy Tab S8+ / S7+ FE Book Cover Keyboard, billentyűzet - Csomagolásbontott
- Samsung Galaxy Tab S9 FE 128GB 5G - Csomagolásbontott, akár beszámítással
- Ipad Pro 12.9 (3 generáció) 512GB cellular, garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 7900X3D 32/64GB RAM RX 7900XTX 24GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Watch Series 7 45mm Cellular rozsdamentes acél óra garanciával hibátlan működéssel
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Corsair 550W
- Huawei Nova 10 128/8GB / Új állapotban / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest