Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Ismét elérhető a One UI 7 a Galaxy S24-re
- VoLTE/VoWiFi
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
Új hozzászólás Aktív témák
-
alma23
csendes tag
Pont valami ilyesmi beszerzésén gondolkodom. Tanuláshoz, adatbázisokból elérhető online szakfolyóiratok és könyvek olvasásához, illetve iskolai jegyzeteléshez kellene. Nagyon fontos, hogy az általam jegyzetként leírt "macskakaparást" át tudja konvertálni nyomtatott betűs jegyzetté. Szívesen olvasnék egy részletes tesztet, illetve egy összehasonlítást a Remarkable, az ONYX BooX Tab Ultra, és pl. a cikkben írt Lenovo között (habár ezt a cikk alapján már lélekben elengedtem, elsősorban a szoftveres lebutítás miatt, és hogy semmivel nem lehet normálisan szinkronizálni). Az, hogy felhőbe/serverre/naptárba lehessen szinkronizálni a jegyzeteket és a naptárbejegyzéseket szerintem alapvető. Nem is értem a Lenovo-t, hogy ez hogyan mehetett így mellé
Új hozzászólás Aktív témák
ma E-ink kijelzős androidos táblagép? Valami olyasmi.
- Samsung S9 FE+ 128GB (hálózati adapter nélkül!) számla+garival kb 1 hetes vásárlás
- újszerű iPad Pro 12.9" (3. generációs) (2018) Wi-Fi + cellular 256GB asztroszürke
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Apple iPad Air 1 (16 GB, Wi-Fi, Silver) Gyári dobozában, töltővel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Lemezes Playstation 5 Slim , Ajándék letőlthető játékkal!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest