Hirdetés
- Előrendelhető és ajándék headset is jár a HTC U23 Pro mellé
- 1500 eurón indíthat a Xiaomi 13 Ultra
- Motorola Edge 40 Pro - szélsőséges eset
- LG V60 ThinQ 5G - hangoskönyv
- Honor X6 teszt - bíró úr, kérem
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- OnePlus Nord 2 5G - észak-északkelet
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Motorola Moto G72 - a titkos favorit
Új hozzászólás Aktív témák
-
Graphics
Jómunkásember
Sose tudták mit is akarnak valójában...teljesen komolytalan az, hogy lassan 10 éve nem tudják eldönteni a mobilos üzletág sorsát ...
Amikor a Lenovo megvette a Motot, akkor epp globalisan top5 gyártó volt a Lenovo... Ekkor kapcsoltak lejtmenetbe...
Volt itt névváltoztatas, akkor a Lenovo VibeUI teljes kiherélése...
Kérdezzük már meg a fórumozókat itt, hány embernek volt itt A820 vagy P780-asa...
K900/K910 majd Z2 Pro is állati jó telefon volt.... Szartak bele... Vergődött sokáig a Lenovo...
[ Szerkesztve ]
Keresek SATAFIRM S11 hibás SSD-ket.
-
Juhaszatti
addikt
Piros Vibe X2-m volt. Megvolt ugyan átkozva az akkor még nem túl fényes MediaTek procival, de ennek ellenére is szerettem. Egyedi, jó telefon volt, és a Vibe UI-t is bírtam.
Az utóbbi években viszont el sem gondolkodtam, hogy Lenovo/Motorola telefont vegyek.[ Szerkesztve ]
-
Nekem volt egy csomó, P780, Vibe S1, X3, Vibe Shot, Z2 Pro, majd Moto x4, Moto Z és Z2. Nem hagytak mély nyomot. Mindig volt egy valami amiben lehettek volna jobbak. A Lenovo telefonok nagyon kínaiak voltak, a Motok sokkal jobbak minden téren, de valahogy kevésnek érződött.
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
Plazmacucci #3 üzenetére
En nagyon szerettem.
A830-as volt első kínai rendelesem, majd egy marék Lenovot teszteltem a saját pénzemből ... Mire bejöttek hivatalosan elkoptak....
Elkezdődött ez a Moto-show... Meguntam, P70 volt az utolsó, azért elmentem Révkomáromba, mert ott hamarabb megjelent...
Keresek SATAFIRM S11 hibás SSD-ket.
-
joey04
titán
Nem csodálom...
"Ha nem vennél a kezedbe gyorsabb telefont, akkor soha nem mondanád meg, hogy mennyivel gyorsabb telefonok vannak jelenleg a piacon."
-
rjg
őstag
A P70-hez én is komoly reményeket fűztem. Jó volt a vas, de amikor a beígért frissítéseket folyamatosan eltolták és egy CM ROM-ot kellett rátenni, hogy használható legyen, akkor ellátás és megfogadtam, hogy soha többet Lenovo. A Motorolában volt potenciál, de látszik, hogy nem volt mögötte semmilyen koncepció és szépen kiherélték azt a brandet is.
MacBook Pro 16" M1 - Galaxy S23 Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
ma Nem készül több gaming telefon a Motorolára fókuszáló gyártótól.
- !! 1 ÉV GARANCIA !! Független, Számlás, Apple Iphone 12 Pro Graphite 128GB K486
- !! 1 ÉV GARANCIA !! Független, Számlás, Apple Iphone 11 Pro Max Gold 64GB K485
- !! 1 ÉV GARANCIA !! Független, Számlás, Apple Iphone XS MAX Gold 64GB K484
- !! 1 ÉV GARANCIA !! Független, Számlás, Apple Iphone 11 Fekete 64GB K483
- !! 1 ÉV GARANCIA !! Független, Számlás, Apple Iphone 13 Mini Kék 128GB K482
Állásajánlatok
Cég: Test Innovation Technology Zrt.
Város: Budapest
Cég: Test Innovation Technology Zrt.
Város: Budapest