Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Dare2Live

    nagyúr

    válasz Elemental #1048 üzenetére

    az a baj, hogy ez nagyon nehéz. A lánya gondolom sokszor akár életveszélyesen fullad ő meg már az elmúlt 5+évben körbejárt minden eü intézményt, iskolát de megoldás nincs el van keseredve én (te) is el lennék ilyen helyzetben és magyarázd meg neki.

    A tanuláshoz való jog amúgy alkotmányos alapjog moon(is). Baromira állami feladatnak kéne lennie. De amikor tanárok arról mesélnek, hogy kréta nincs, fénymásoló 3éve rossz de amikor jó volt se volt papír benne menjen az állam a k* anyjába. Elnézést.

    Ami nem kivülről szív kuka a szellőztetés miatt. Vannak szellőztető rendszerek amik kivülről szívnak légszüréssel de tippre 200+któl indulnak.

    Nem hinném a benti kréta... a probléma. Gondolom felmosva minden nap van. helyet kéne ismerni de nálunk ez megoldható lett volna olcsó (50K ból megoldható) és 100m3+nál is hatásos lehet [link]
    ablaküvegen 25-40cm átmérő lyuk 10-20cm cső, 25-40cmes venti és végül a hepa. Evvel szellözés is megoldott nem kell ablakot nyitogatni és a bejövő levegő hepa függően pollen, PM 2.5 mentes.

    don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...

Új hozzászólás Aktív témák