Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • sb

    veterán

    válasz HUN_Sector #79815 üzenetére

    Köszi, közben nem nagyon voltam erre... meg még megy is a variálás, hogy melyik legyen, szóval majd az lesz ami sikerül... max írok még és meglátjuk összejön-e.
    Most a gyerek(ek) válogatnak, mivel nekik lesz így variálnak még egy ideig.

    És akkor rákapcsolódva a gyerek témára: Llew írása jól összefoglalja a dolgot egészben... de egy 10k-s sárkányos készletnél nem is értem hogy jött fel, hogy nem gyereknek kéne, hanem komoly elvárásokkal vesszük a készletet. :) A City Gardent úgy venném, de ez az ársáv nem erről szól... :)

    Nálunk vegyesen vannak a felnőtt és gyerek készletek... viszont építésben/használat szinten mindben benne vannak, legalábbis a nagyobb. Sőt, gyakorlatilag kb. mindent ő épít. Közösen is előfordul vagy ha kicsit beleun, de nagy részben benne van. Modularig bezárólag, nagy Technicet meg jószerével úgyis ő kapja célzottan már 5 éves kora óta. :) Az SC célzott ajándék ilyen-olyan alkalomra.
    A kicsi pedig játszani kapja meg, építeni inkább ez a Sonic és egyéb érdekességek System vonalon, pl. a minifigekkel is sokat játszik, összekombinálva őket. De nagyobbakkal is: Creator autókkal, Modularral, téli szettekkel remekül eljátszik. A Micimackós ház az öve. :)

    szerk: Ninjago nincs még itthon, én max annyiban próbálok beleszólni a választásba, hogy vmi értelmesebb készlet legyen a vége. Sárkányt szeretne, de ez a lávás nem egy klasszik amúgy sem, plusz az Auchan akciós templom épület lévén univerzálisabban használhatónak tűnt... egészen a videóig ahol kiderül, hogy háromszög alapú. Hátul nyitottal nincs gondom, még néha a vékony mélységet is megbocsátom, bár az a bögyömben van, de ez, amikor átlóban elvágják a házat... :U

    Még az is lehet a vége, hogy témaváltás lesz és továbbra is marad a nindzsamentesség itthon. City dzsungeles készletek is megjelennek lassan. Arra úgyis rárepül majd a kicsi...

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák