Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • sb

    veterán

    válasz ayo #49997 üzenetére

    Csak pár extra alkatrészt néztem ami vagy nem nagyon van BL-en vagy ott is drágán. Főleg ami eleve drágább cucc annál nem egyértelmű a BL előnye.

    A fentebb linkelt tralier base-re pl. 1 magyar boltot dob ki 2 darabbal, 500Ft/db. Ahol több is van az már EU szállítás és 7-800Ft-os darabárak.
    S@H-on most 850Ft de mikor bezártak akkor 3-500Ft között volt valahol emlékeim szerint. Több darabnál meg már ez sem rossz ár tekintve, hogy ingyenes szállítást is ki lehet hozni, BL-en meg 3-4 külföldi helyről vagy egy 1-2 drágábbról jönne össze.

    Az új (Ferrari óta már régi :D ) Technic differenciálmű úgy indul BL-en, hogy 1000+3-500Ft itthoni boltban. Egy helyről 1500 felett van inkább. S@H-on 700 alatt van szumma a két elem.

    6L hosszú pneumatikus pumpa 1900. Itthon 7500-ért találtam, de a teljes BL lista 3000-ről indul. De szerintem 2000 alatt ali-ról se jön ki a másolat. :D
    Hajó elemekből is van ami egy ezres, BL-en kétezertől indul.
    Dupla állatok is voltak jófogás új/használt ár körül. Most határeset. :)

    Ahogy még a régi árakkal végigscrolloztam egyszer, akár kisebb dolgok is előfordulnak. Utcai lámpaoszlop+búrából kellene sok, az is olcsóbb volt mint BL-en. Most korrigáltak. (Meg amúgy sem kéne, mert csak zöld van jelenleg.) :D
    De kisebb elemeknél amúgy nem jellemző, inkább tényleg csak a ritkább, egyébként is drágább elemek kapcsán érdemes megnézni szvsz.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák