Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kbalage2

    aktív tag

    válasz neilszab #45946 üzenetére

    Szerintem ha egy esős délutánon ledarálod pl. a Powered Up playlistemet vagy valami hasonlót az segíthet képbe kerülni, nehéz így bele-belekapva tisztába rakni az alapokat :)

    A PU L motor vezérlése teljesen más elven működik mint a PF Servo. Az utóbbinak van összesen 15 pozíciója, a PU L motort ehhez képest fokonként lehet irányítani változó erővel, sebességgel, egyedileg állítható a középpont stb.

    PU motorból többet is tudsz vezérelni ugyanazzal a jellel, akár több hubra kötve is, ez nem probléma. Akár 16 motor 4 hubra kötve is tudja pont ugyanazt csinálni.

    A BrickController2 egy app, a telefonhoz csatlakoztatott game controllerrel tudod irányítani a kompatibilis eszközöket (PU hub, BuWizz, SBrick stb), de attól még az adott hardverre szükséged van. Tudja a Technic hubot is vezérelni ami a 42109-ben van, viszont (szerintem) ha egy rendes driftautót akarsz akkor ahhoz gyári PU motor kevés lesz. Persze ha minimálba akarod nyomni és nem lenne sokkal nagyobb mint a Rally autó vagy pl a Corvette akkor akár 2 L motorral is elképzelhető a dolog. A Corvette modomat is 2 L motor hajtja, bár a sebességért ott a BuWizz is felel, nem mindegy hogy 12V vagy 9V hajtja a rendszert, illetve ebben a méretben a BuWizz kontra Technic hub + 6 elem súlykülönbsége is sokat nyomhat a latba.

    Minden ami LEGO RC - racingbrick.com

Új hozzászólás Aktív témák