Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • timar88

    tag

    Na kész lett a mustang, egy kis alakítással együtt is pont 4 óra lett. Jókor sikerült még megkapnom, ha jól látom megy fel az ára, lehet ez is kifut lassan, de lehet csak a kari miatt futott fel hirtelen az ára.

    Kitérnék pár meglátásra, ezekre szívesen várom a reakciót, illetve, hogy másnak is volt-e ilyen.

    Az első, hogy az egyik legfontosabb elem (esztétikailag szerintem mindenképpen) a szélvédő, elég nagy karccal érkezett, sötétben is rögtön észrevettem, mély és hosszú csík van benne (utánrendeltem legoéktól, kíváncsi vagyok jön-e, ha igen mikor)... A másik amiről pont most ment a vita a matricák vagy printelt elemek... Nos a printelt elemek elég sok helyen nem pontosak, nem az elem közepére vannak nyomva némely esetben, valahol meg feljebb van mint kéne, sőt, az egyik oldalelemnél egy árnyalatnyi színeltérés is van (ajtó, jobbról a 2.ik) és ez szúrhatja a szépérzéket egyeseknél, nálam is... Matrica is lehet félrenyomva, bár eddig ilyennel nem találkoztam... Ezért lehet jobban örültem volna, ha inkább matrica van benne, és én ragaszgatom fel, ha nem sikerül, legalább tudom, hogy arról én tehetek, így meg olyanok az oldalelemek mintha hullám lenne benne...amúgy a készlet nagyon klassz, marha jó kis építési élménye van, bravúrosak az apró megoldások és ahogy összeáll az egész..pont ezért nem értettem, hogy a csomagtartó gyakorlatilag befejezetlen maradt..át lehet látni a kerekekhez a lyukon, meg az egész hülyén néz ki szerintem... Mivel maradt az átépítéshez azért bőven elem, ezért kb 15 elemből csináltam neki egy normális csomagtartót, nem hiszem, hogy ezt nehéz lett volna megoldani... Így a légterelőt max nem teszem fel, vagy majd szerzek hozzá olyan elemeket amiket extrán beépítettem. Képek:

    [ Szerkesztve ]

    Forest Hideout 15k, Black Falcon katonák 5 db 11k, Forestman katonák 5 db 13k, Tallneck moc 8k, Sok 9v vonatsín! érd. privi vagy email

Új hozzászólás Aktív témák