Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • elektrotank

    tag

    válasz Throme #45150 üzenetére

    Egyetértek. Szerintem is egyre kevésbé érdekli az embereket a lego. Velem rengeteget kockázott az anyám, aztán jött a lego és rászoktam. Volt egy hosszabb kihagyásom, majd ismét könnyedén visszaszoktam rá. De a legmeghatározóbb az ára. Itthon biztosan gondot okoz a sima, átlagos embereknek.
    Azzal is egyetértek, hogy rengeteg világ van pl. játékok által, amit megismerhetsz, nem beszélve a gamer közösségről meg ilyesmi, és egy átlagos open world játék tarthat akár 40-50 óráig is, ha nem tovább.
    Manapság pedig annyi hobbi van, hogy az olyanok, mint én, dönteniük kell, hogy mire költsék a megkeresett pénzüket. Van 1-2 jó készlet, sokat összeraknék, de nagyon megválogatom, hogy mit veszek. Ilyen 1000 darabos semmilyen készleteket ne akarjon senki sem rám sózni 50-ért...
    Szülő nem vagyok, de a keresetem nem hiszem, hogy elég lenne pluszba legós ajándékokra. Nem beszélve arról, hogy egy idő után a gyerek, ahogy nő - és tételezem fel véletlenül rászokik - egyre nagyon készleteket szeretne, ami szélesebbre nyitja a szülő pénztárcáját is. Végül, ha van egy határ, akkor annyi volt. Nálam is hasonlóan történt, ki is maradt jó sok idő, de ettől függetlenül én megmaradtam legósnak, viszont más lehet, hogy nem fog. Ez ilyen.
    Én is azt tervezem, hogy átállok az egyre olcsóbb legokra, hogy más anyagiak mellett esetleg jusson erre is. Eladni meg nem tervezem. Előfordulhat, hogy egy nap majd szétszedem őket, elteszem és ha lesz gyerekem, megkaphatja ajándékként ezeket a szetteket. Én örömömet lelem a legózásban, de szerencsére nem olyan unalmas a világ, hogy csak ez létezik.

    tocsek: Köszi! Erről nem is tudtam, ez egész pofásan néz ki: [link]

    [ Szerkesztve ]

    Az a szóbeszéd járja Amerikában, hogy két intelligens faj létezik a földön: emberek és magyarok. - Isaac Asimov

Új hozzászólás Aktív témák