Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Throme

    veterán

    válasz -=Sziszi=- #27034 üzenetére

    Nem vagyok nagy legos, kb 3 féle megoldással találkoztam. Pdf ami lépésről lépésre vezet. Ez ritkább, jellemzően a fizetős megoldásokhoz láttam. Gondolom egyik tervező progiból veszik a képeket hozzá. A -remélem jól írom- ldd tervező saját formátuma a másik, amivel találkozom többet. Ez jó mert tudod forgatni, viszont kicsit nehéz néha, mert nincs sorrendben minden lépés. Előfordul, hogy egy rész szerelvény egy ideig csak úgy lebeg a semmiben és később csatlakozik az építményhez. Ilyenkor kicsit előre kell "lapozni". Aztán vannak a fényképes megoldások. Itt is előfordul néha a fejvakarás, de nem vészes.
    Mindegyiknek örülök, ha elérhető. Eddig két szettből vettem duplát, mert az eredeti lego is tetszik, de a MOC-ok közül is van bejövős.
    Volt olyan dizájn is aminek az építési útmutatójáért írtam a készítőjének, még kérdeztem is, hogy ha pénzért adja, akkor mennyi lenne, de nem kaptam. Azt mondta ilyen konkrétan nincs, de lehet csinál hozzá. Hát én nem jártam a nyakára, elengedtem. Építettem másik verdát. . .

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák