Hirdetés
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mobil flották
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Decemberben jön az Android 15 alapú One UI 7
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zefír
őstag
Sziasztok!
Adott egy fa ház .Benne egy E2180as procival és egy G31es lappal.
A cpu-t egy termál hűtővel fogom hűteni, passzívban, (azért csak fogom mert hétvégén veszem meg)
Majd egy HD4850 vagy egy 9600GT vagy egy 8800GT , szintén egy termál hűtővel passzívban.
A kérdésem az lenne , hogy a ház ventilátorokat hogyan helyezzem el?
Azért teszem fel ezt a kérdést mert a házikó saját gyártmány és még alakítható.A táp hátul, alul helyezkedik el egy 12es ventivel,
Eddig arra jutottam hogy egy 12es előre, egy 12es hátra és ez így átszívja. -
Zefír
őstag
Sziasztok urak!
Tegnap beszereltem a termál xp 120am és nagyon baró. Fagyaszt!
Passzívban 34-37°C
12cm-es ventivel
-5V-n 25°C
-12V-n 20°CMajd jövőhéten alá lesz pasztázva és kijavítom a lefogatás hibáit.
Be köszönt a jégkorszak!!!
Tuning nélkül van most, de amint beteszem a ramokat lesz húzva is.
[ Szerkesztve ]
-
Zefír
őstag
Nah srácok megtaláltam a legjobb hűtést!
A tápom most passzív mert a fedele le van véve és háló van helyette.
Procimat egy termál xp120 hűti egy ac pwm-es ventivel amit Tatától vettem
27 fok netezéskor, játék közben 32 és streszelhetem akármeddig 10 perc után beáll 45 re.
Az NB meg az SB az viszont melegszik mint a sz@r.
A 2 ocz ram-om is.Jah nem vagyok házban
-
Zefír
őstag
Kellemes ünnepeket minden kollégának!
-
Zefír
őstag
Sziasztok!
Lehet nem ez a leg ideálisabb topik ahol felteszem a kérdést, de csak nem haragudtok meg érte.
Van egy Sapphire hd4670-em és 2 hűtő között vacilálok.
Az 1. az a thermalright HR-3 GT de állítólag nem jó a 4670-esekre mások meg azt mondják hogy jó rá. Most mi az igazság?
A 2. hűtő a Coolink GFXChilla. Erről semmit nem tudtam meg, csak annyit, hogy aki árulja még ő se tudja, hogy jó-e a 4670-re
Ki melyiket ajánlja?A lényeg az lenne, hogy kicsi legyen, de mégis hűtsön. Az ok egy ház ami lehet, hogy túl kicsire sikerült...
-
Zefír
őstag
Sziasztok!
Végre készvan a gépem. Naggyából.A kérdésem a következő.
Jelenleg passzívban megy a gép, prociról levettem a ventit, csaka tápban van egy Yatelon venti 5V-n. (ez kapcsolható a táp hátulján található kapcsolóval 5-7V közt)
Viszont ha felteszem az oldal lapot akkor azért a levegő felforrósodik, és mivel tervezek egy hangsszigetelést belülre, igazából csak akinézet miatt. (tolyásszivacsal) ezért kéne mégis valami huzat a gépbe.Arra gondoltam, hogy a procira vissza teszem a ventit, a ház aljába beteszek egy 12es AC-t és hátulra az alsó részre meg egy 8cmes GMC ventit.
Felfelé a táp felé menne a meleg levegő, szépen áthúznák a levegőt a ventik a házon.Az a GMC venti szerintetek felesleges? 5V-n semmi hangja és légszállítása azért van.
Lentre minden képen kell az a AC mert az S1 fehérre izzana mivel napi 24órát megy a gép. -
Zefír
őstag
Szevasztok!
Nekem jelenleg így van megoldva a hűtésem, +alul van egy 12es venti csak az nemlátszik a képen.
Rákötöttem minden ventillátort az alaplapra, táp, cpu, ház venti.
amígy betölt a win addig az alaplap vezérli a ventiket 60% os fordulatra, és ha felállt a rendszer akkor speedfan.
Na most nekem az a bajom, hogy nemtudom beállítani a Speedfant, hogy automatikusan induljon winnel, nemtudjátok hol lehet beállítani?
Már próbáltam CClearrel is de ott se lehetSzerk: Így jólvan beállítva, ha a lenti venti szívja befele a vgara a hideget onnan elszívja a procié és a prociról a táp.
Ez így jó?[ Szerkesztve ]
-
Zefír
őstag
Srácok.
Itt is megmutatom [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest